Javornice A - Meziměstí 0:3 (0:2)

09.10.2021 15:00

Střelci:
-

Sestava:
Stanislav Hynek – Matěl Ehl (46‘ Jakub Resl), Stanislav Koutský, Michal Bárnet, Daniel Suk – Jakub Hovorka, Jan Kráčmer (67‘ Miroslav Vidlička), Jakub Nosek, Jakub Kráčmer – Pavel Kasper (74‘ Martin Plíhal)

Komentář k utkání:
V zápase s Meziměstím mohli naši diváci vidět hned 2 novinky. Tou první byla nová sada dresů a tou druhou bylo z důvodu nedostatku rozhodčích premiérové nasazení klubového rozhodčího. K tomu jsou v našem klubu vyškoleni oba Jardové Krunčíkovi, a ten mladší tak oblékl rozhodcovský dres a s praporkem úřadoval na lajně. Zápas jako takový začal celkem zostra. Hned v 1. minutě rozvlnil jen boční síť svou střelou Adam Krejčí. Hosté svou první příležitost bohužel hned přetavili ve vedoucí branku, když po chybě ve středu hřiště využili rychlý protiútok a útočník Meziměstí sám před Standou Hynkem nezaváhal – 0:1. V další minutě utekl po levé straně Dan Suk, ale Pavel Kasper následně brankáře nepřekonal. V 6. min. Pavel Kasper obral soupeře o míč, naservíroval ho před branku, kde bohužel nikdo nebyl. Aktivní Pavel Kasper vybojoval míč i o chvíli později pro Honzu Kráčmera, který vystřelil bohužel nad branku. V 8. min. nás na druhé straně skvělým zákrokem podržel Standa Hynek, který zlikvidoval gólovou šanci soupeře. V 16. min. Standa Hynek jen kontroloval křižnou střelu přes naše brankoviště. O 2 minuty později si Adam Krejčí navedl míč na velké vápno, ale svou ránou trefil jen protihráče. V 19. min. proletěl dlouhý aut Adama Krejčího přes celé brankoviště a v další minutě skončil nákop Pavla Kaspera jen v rukavicích brankáře Meziměstí. Ve 25. min. neskončila v brance střela Adama Krejčího ani dorážka Pavla Kaspera. Ve 33. min. jsme už prohrávali 0:2, když nákop do vápna usměrnil pohotově i se štěstím mimo dosah Standy Hynka hostující hráč. Ve 35. min. jsme nedokázali v gól přetavit ani jeden ze 4 rohových kopů. Ve 37. min. pomohl brankáři soupeře spoluhráč, který odvrátil míč z brankové čáry do bezpečí. Ve 41. min. se v souboji s brankářem tváří v tvář neprosadil Kuba Nosek. Za další 2 minuty pak Adam Krejčí v dobré pozici branku přestřelil. Nakonec jsme ale byli rádi, že jsme do kabin odcházeli „jen“ s dvoubrankovou ztrátou. V závěru poločasu totiž Honza Kráčmer přišel na polovině hřiště o míč, ale Standa Hynek náš tým opět podržel.
Druhý poločas začal naším rohem a následnou protišancí Meziměstí, kterou svým návratem zastavil Pavel Kasper. Ve 48. min. skončilo zakončení Kuby Noska po autovém vhazování kvůli teči bohužel vedle branky. V dalších minutách jsme soupeře v podstatě zamknuli na jeho polovině. Hlavně po našich autech to dost často zavánělo gólem, ale fotbalové štěstíčko nám tentokrát chybělo. To na druhé straně hřiště hosté využili zaváhání Standy Koutského a po sólovém úniku zvýšili na 0:3. Dál jsme se sice snažili s výsledkem něco udělat, ale bohužel jsme se nedokázali vymanit z křeče, která doprovázela naši hru. V 76. min. zakončoval Adam Krejčí po centru Kuby Noska znovu jen vedle branky. V 83. min. pak hosté nevyužili další nebezpečnou situaci před naší brankou. Když v 85. min. skončila nad brankou i hlavička Michala Bárneta, odcházeli jsme ze hřiště s porážkou 0:3. Bohužel byl náš dnešní střelecký výkon stejně smutný jako nové dresy.

Trenér k utkání:
Tomáš Krunčík: „Předvedli jsme neslaný, nemastný výkon se spoustou zahozených šancí, na které se fotbal ovšem nehraje. Dnes bychom gól nedali ani do půlnoci, zkrátka tomu chyběly koule! Hosté byli nesmírně efektivní a jejich dlouhou a jistě i veselou zpáteční cestu po tříbrankovém vítězství jim můžeme jen a jen závidět.“

Zpět