Javornice B - Čermná 2:0 (1:0)

03.06.2012 10:00

Střelci:
Pavel Chlachula 2

Sestava:
Jaroslav Motl – Zdeněk Matyáš, Lubomír Šípek (74‘ Martin Hůlka), Jiří Valtr, Miroslav Kmec – Pavel Chlachula, Radek Dvorský, Martin Kučera (77‘ Jan Nosál), Petr Jirsa – Michal Plašil (74‘ Lukáš Harbich), Tomáš Ehl (60‘ Marek Ešpandr)

Komentář k utkání:
Utkání začalo naším tlakem, kdy jsme se snadno dostávali k hranici velkého vápna hostů, ale naše střely cíl míjely. V 10. min. kopal Michal Plašil přímý kop jen do náruče brankáře hostí a stejně dopadly i střely Chlachuly, Kučery a Šípka. Hosté se osmělili až ve 25. min., ale jejich první střela šla vysoko nad naši branku. Ve 33. min. kopal Pavel Chlachula přímý kop z 20 m a levačkou vymetl levý roh hostující branky – 1:0. Poté hosté vyrovnali hru, ale nebyli nijak úspěšní ve hře dopředu. Většina jejich akcí končila na našich obráncích před velkým vápnem.
Druhý poločas začal obdobně jako ten první, kdy jsme měli více ze hry a nepustili jsme hostující hráče k naší brance. Většinu míčů směřujících na naši polovinu posbíral Luboš Šípek, který využíval svých neoddiskutovatelných zkušeností, často podporoval útok a dostal se i k několika střelám na branku. Skóre se ale znovu měnilo až v 70. min., kdy Pavel Chlachula opět levačkou z hranice velkého vápna trefil tentokrát levý spodní roh hostující branky - 2:0. Poté se hrálo především pro diváky, ale branka již nepadla.

Zpět