Javornice B - Čermná 4:0 (1:0)

15.06.2019 13:30

Střelci:
Martin Paštika 2, Lubomír Plesl, Petr Hubek

Sestava:
Jaroslav Janeček – Martin Hůlka, Jiří Valtr (46‘ Josef Hubek), Lubomír Plesl, Miroslav Vidlička – Filip Dvořák, Ondřej Nosek (66‘ Martin Kučera), Jakub Nosek (61‘ Jaroslav Krunčík), Jaroslav Petr (53‘ Martin Paštika) – Petr Hubek, Jiří Mucha (46‘ Pavel Chlachula)

Komentář k utkání:
K poslednímu zápasu sezóny zavítali na naše hřiště hráči Čermné, kteří nepřijeli v nejsilnějším složení. Do první šance se ve 3. min. vřítil Filip Dvořák, jehož střela byla zblokovaná. V 9. min. se Čermná dostala do úniku, ale Jarda Janeček perfektně zakročil. V 16. min. přišla po standardce soupeře nebezpečná střela nad naši branku. Ve 23. min. branku zblízka přestřelil Jirka Mucha, kterému míč po přetaženém rohovém kopu vrátil Petr Hubek. Ve 28. min. postupoval ze strany k brance soupeře Jarda Petr, ale dal si míč bohužel daleko od nohy. V další minutě si Míra Vidlička hezky narazil míč. Na jeho přihrávku do gólového prostoru ale nikdo nečíhal. Ve 33. min. Petr Hubek sice kroutil míč na zadní tyč, ale bohužel nakonec dostatečně nezakroutil. Za další 3 minuty pálil z 18 metrů nad branku Kuba Nosek. Po rohovém kopu ve 40. min. hosté sice odvrátili hlavičku Luboše Plesla mířící do branky, ale na Lubošovu nekompromisní dorážku už neměli – 1:0.
V úvodu druhého poločasu mohl naše vedení navýšit Jarda Petr, který po přihrávce Filipa Dvořáka neproměnil samostatný únik. V 53. min. nedokázal Filip Dvořák po sklepnutí Pavla Chlachuly trefit z pár metrů prázdnou branku. S gólovou chutí přišel na hřiště Martin Paštika, který se po pěti minutách na hřišti prosadil kličkou kolem brankáře a zvýšil na 2:0. Po velmi podobné akci se Martin Paštika prosadil v 63. min. podruhé – 3:0. Když Petr Hubek přidal v 69. min. branku na 4:0, bylo o zápase definitivně rozhodnuto. Náš tým si udržoval herní převahu, ale své další šance nedokázal proměňovat. To předvedli v plné parádě Petr Hubek a hlavně Jarda Krunčík, který z malého vápna nedokázal trefit odkryté zařízení a otřel míč pouze z vnější strany o tyčku. B-tým se i tak rozloučil se sezónou pohodovým vítězstvím 4:0.

Zpět