Javornice B - Černíkovice B 1:4 (0:3)

20.09.2015 10:00

Střelci:
Martin Paštika

Sestava:
Jiří Mucha – Miroslav Kmec, Tomáš Plesl, Marek Ešpandr, Zdeněk Matyáš – Libor Filip, Martin Plíhal (56‘ Jaroslav Janeček), Jakub Hovorka, Martin Kučera (50‘ Martin Paštika) – Lukáš Ešpandr (75‘ Jaroslav Dlask), Michal Plašil (46‘ Martin Hůlka)

Komentář k utkání:
O výsledku utkání rozhodl již první poločas. Ve 20. min. dostal hostující útočník míč do uličky a pod naším brankářem vstřelil první gól – 0:1. Branku na 0:2 přidali hosté ve 25. min. po samostatné akci. Třetí gól se v naší síti zatřepetal v 35. min., když si hostující hráč naběhl na rohový kop a předskočil našeho brankáře – 0:3.
Ve druhém poločase viděli diváci jednu z mála našich šancí. V 51. min. ve skluzu zakončující Lukáš Ešpandr však branku minul. V 72. min. se nám podařilo snížit, když skákavý míč sedl na levačku čerstvému tatínkovi Martinovi Paštikovi a zastavil se až v síti – 1:3. V 76. min. ale hostující útočník pláchl Zdendovi Matyášovi a podél vyběhnuvšího brankáře zvýšil na 1:4. Naše hra stála takřka po celý zápas za starou bačkoru. Téměř žádná střela na branku, pomálu vypracovaných akcí, špatné přihrávky a prachbídná hra všech formací nemohla přinést lepší výsledek.

Zpět