Javornice B - České Meziříčí B 3:0 (2:0)

15.06.2014 10:00

Střelci:
Josef Petr, Adam Krejčí, Petr Jirsa

Sestava:
Jiří Mucha - Miroslav Kmec, Jiří Valtr, Josef Hanyk, Marek Ešpandr (35‘ Martin Kučera) - Jan Podzemný (75‘ Lukáš Ešpandr), Petr Jirsa, Kamil Široký, Martin Hůlka - Josef Petr (65‘ Daniel Suk), Adam Krejčí (68‘ Jaroslav Janeček)

Komentář k utkání:
První poločas začal vyrovnanou hrou, kdy se obě mužstva dostávala jen k velkému vápnu. První naše šance vznikla v 7. min., když se Adam Krejčí dostal sám před brankáře hostů, ale nedal. Získávali jsme mírnou územní převahu a z ní vyplynuly i další šance. Jak Honza Podzemný v 9. min., tak i Petr Jirsa v 11. min. své vyložené šance zakončili střelou vedle. Hosté se k první výraznější šanci propracovali až po 20 minutách, ale radost jim pokazil pozorný Jirka Mucha. Ve 28. min. hlavičkoval Josef Hanyk jen do rukou hostujícího brankáře. Gólu jsme se dočkali až po půlhodině hry, když se krásnou střelou z velkého vápna prosadil Pepa Petr - 1:0. Na Pepův střelecký úspěch se nepovedlo navázat Adamovi Krejčímu, který svou akci ze 37. min. zakončil střelou vedle. Své zaváhání ale napravil Adam Krejčí ve 42. min. a do kabin se šlo za stavu 2:0.
Druhý poločas byl taktéž převážně pod naší kontrolou. Naše střely však končily daleko od brankáře hostů a hosté sami ani neútočili. V 61. min. srazil hostující brankář před pokutovým územím unikajícího Adama Krejčího. Následovala červená karta a přímý volný kop, který jsme však neproměnili. Třetí zásah přišel až 10 minut před koncem utkání a celé sezóny. To se k míči dostal Petr Jirsa, který přeloboval brankáře a rozhodl o naší přesvědčivé výhře 3:0. Za celé jaro jsme tak v základní hrací době nepoznali hořkost porážky, a to jak na domácí půdě, tak na půdě našich soupeřů.

Zpět