Javornice B - Dobruška C 3:7 (1:7)

07.09.2019 10:00

Střelci:
Kamil Široký, Tomáš Krunčík, Petr Hubek

Sestava:
Jaroslav Janeček – Jiří Valtr, Lukáš Ešpandr, Miloš Valtera, Lukáš Pavel – Ondřej Nosek, Tomáš Krunčík, Kamil Široký, Filip Dvořák – Petr Hubek, Jakub Pavlovec; na střídání Josef Hubek, Martin Kučera, Martin Paštika, Daniel Rajs

Komentář k utkání:
Za deště jsme zápas proti Dobrušce nezačali špatně. Již ve 4. min. si Kamil Široký našel rohový kop Kuby Pavlovce a střelou pod břevno nás dostal do vedení – 1:0. Poté se taktovky ujali hosté, kteří rozjeli doslova brankostroj. V 9. min. překonali naši obranu po rychlém protiútoku poprvé – 1:1. O 2 minuty později přidali střelou k tyči gól na 1:2. V 15. min. namazal hostům nevydařenou malou domů Jirka Valtr a bylo to již 1:3. Ve 20. min. to bylo po střele z dálky již 1:4. Po faulu Josky Hubka zvýšili hosté ve 36. min. z penalty na 1:5. Ve 43. min. chybovala naše obrana znovu a osamocený hráč Dobrušky zvýšil na 1:6. Těsně před koncem poločasu pak hosté hlavičkou upravili výsledek na 1:7.
Druhý poločas jsme se sice více dostali k útočným aktivitám, ale ty troskotaly na obraně soupeře, která nás v podstatě nepustila ke střele. Vypálit se povedlo v 75. min. Kubovi Pavlovcovi, jehož střelu dorazil do branky Tomáš Krunčík2:7. V 82. min. se po dorážce prosadil také Petr Hubek, který upravil konečné skóre na 3:7. Do více šancí nás hosté nepustili a zaslouženě zvítězili.

Zpět