Javornice B - Domašín 2:1 (1:0)

02.09.2012 10:00

Střelci:
Miroslav Filip, Michal Plašil

Sestava:

Jiří Mucha – Marek Ešpandr, Miroslav Kmec, Jiří Valtr, Jaroslav Motl – Libor Filip (46‘ Pavel Chlachula), Lukáš Pavel (55‘ Radek Dvorský, Daniel Suk (80‘ Martin Kučera), Josef Kovaříček – Miroslav Filip (46‘ Petr Jirsa), Michal Plašil

Komentář k utkání:
Do utkání jsme vtrhli aktivně jako v Kostelecké Lhotě. Snažili jsme se stále útočit a nedat hostům balón. Zpočátku se to dařilo, ale žádnou gólovou šanci jsme si nevypracovali. Hosté se za chvíli oklepali a začali nebezpečně útočit. Několikrát se dostali na dostřel naší branky, ale většina míčů šla nad. Ve 20. a 22. min. měl velké šance Michal Plašil, když šel dvakrát sám na brankáře hostí, ale vždy vystřelil vedle branky. Ve 25. min. zafungovala sourozenecká spolupráce. Libor Filip našel svou přihrávkou Míru Filipa, který krásným dloubákem přeloboval hostujícího brankáře – 1:0. Dále se hra přelévala z jedné strany na druhou, ale střely se většinou odrážely od zad obránců nebo mířily vedle branek.
Ve druhém poločase měli více ze hry hosté, zatlačili nás k naší brance a naši obránci jen odkopávali míče. Přetížená obrana tento tlak nevydržela a v 57. min. inkasovala ze standardní situace. Po přímém kopu se míč v malém pokutovém území dostal k hostujícímu hráči, který měl již snadnou práci a vyrovnal na 1:1. Hosté povzbuzeni vstřeleným gólem pokračovali ve své útočné hře. Vytvořili si i řadu šancí, které však dokázal pokrýt Jirka Mucha. Jirka si navíc připsal i gólovou asistenci u vítězné branky. Vyběhnutím mimo pokutové území zhatil šanci Domašína a dlouhým nákopem našel Michala Plašila. Ten frnknul hostujícím obráncům a podél vybíhajícího brankáře vstřelil rozdílovou branku – 2:1. Hosté se již gólově prosadit nedokázali, a tak B-tým uhájil výhru 2:1.

Zpět