Javornice B - Doudleby B 5:0 (3:0)

01.10.2017 10:00

Střelci:
Jan Bárta 3, Adam Krejčí 2

Sestava:
Jiří Mucha – Miroslav Kmec, Tomáš Plesl, Lukáš Ešpandr (16‘ Adam Krejčí, 70‘ Martin Paštika), Jiří Zářecký – Pavel Chlachula, Kamil Široký, Jakub Kráčmer, Martin Hůlka (60‘ Filip Dvořák) – Jan Bárta (77‘ Martin Plíhal, Jaroslav Petr (75‘ Jakub Pavlovec)

Komentář k utkání:
Naše posílené družstvo chtělo konečně vyhrát, ale první, kdo se dostal k ohrožení branky, byli hosté z Doudleb. Obě jejich střely však zamířily nad naši branku. Asi od 10. min. jsme soupeře začali přehrávat a první vlaštovkou byla tyč, kterou trefil Honza Bárta. Ve 12. min. střílel před brankářem vedle brány Kuba Kráčmer. Pak už přišla naše silná pětiminutovka. Ve 23. min. se do úniku dostal Honza Bárta, který střelou podél brankáře dostal náš tým do vedení – 1:0. Za další 2 minuty vystřelil Honza Bárta na brankáře znovu a ten i s míčem skončil za brankovou čarou. Rozhodčí nejdříve sice odpískal faul našeho hráče, ale po konzultaci s pomezním branku uznal, protože ke kontaktu našeho útočníka s brankářem došlo až v momentě, kdy byl míč už v brance – 2:0. Ve 27. min. zvýšil na 3:0 Adam Krejčí, který po úniku překonal brankáře Doudleb. Nadále jsme útočili, ale další střely Kamila Širokého, Honzy Bárty nebo Míry Kmece šly buď vedle, nebo si s nimi poradil rozchytaný brankář soupeře.
Druhý poločas začal naším náporem, který v 50. min. korunoval střelou z velkého vápna a svou třetí brankou v zápase Honza Bárta 4:0. Do hry se poté více zapojili i hosté, ale jejich střely vychytal Jirka Mucha. V 70. min pak diváky probral Adam Krejčí, který pěknou střelou zvýšil na 5:0. V 79. min. zazvonil na konstrukci soupeřovy branky ještě střídající Filip Dvořák, ale gól z toho nebyl. Kaňkou na jinak vydařeném utkání bylo zranění kolene Míry Kmece, který musel v závěru utkání opustit hřiště na nosítkách.

Zpět