Javornice B - Kostelecká Lhota B 3:0 (0:0)

14.10.2012 10:00

Střelci:
Miroslav Filip 2, Pavel Severýn

Sestava:
Lukáš Kasper – Miroslav Kmec, Jiří Valtr, Pavel Chlachula, Zdeněk Matyáš (46‘ Martin Hůlka) – Lukáš Pavel (46‘ Martin Kučera), Lukáš Ešpandr, Daniel Suk, Radek Dvorský – Michal Plašil (46‘ Pavel Severýn, 80‘ Jan Nosál), Miroslav Filip

Komentář k utkání:
První poločas jsme na těžkém terénu začali dobře. Útočili jsme, ale přihrávky nenacházely adresáta. Hosté jen odkopávali a do útoku se příliš nehnali. V 15. min. dostal Michal Plašil od Míry Filipa přihrávku do sóla, ale jeho střela šla vedle. Hosté poté vyrovnali hru a ve 25. min. se dostali až k naší brance, ale Lukáš Kasper střelu z bezprostřední blízkosti vyrazil nad branku. Dále se hra přelévala z jedné strany na druhou, ale do šance se dostal až ve 40 min. Lukáš Pavel, když samostatný útok zakončil střelou, která šla jen těsně vedle.
Druhý poločas jsme začali trojitým střídáním. Hned v 50. min. byl před velkým vápnem hostí sražen Míra Filip a sám tento hráč z nařízeného přímého kopu vymetl pavučinu v levém rohu hostí 1:0. Dále v 53. min kopal z hranice velkého vápna přímý kop Pavel Severýn. Jeho střelu hostující brankář vyrazil před sebe a dobíhající Míra Filip vstřelil druhý gól zápasu – 2:0. Stále jsme útočili a v 68. min. našel Míra Filip krásným obloučkem úplně volného Pavla Severýna, který hlavou přidal další gól – 3:0. Poté jsme měli již hru ve své moci.  V 73. min. byl ve velkém vápně sražen Martin Kučera. Pokutový kop zahrával Míra Filip, který předvedl vršovický dloubák. Ten však skončil jen na břevně hostující branky. Další závar vznikl v 80. min., kdy si Míra Filip v malém vápně položil všechny hráče i brankáře, ale přihrávka na volného spoluhráče byla nepřesná. Hosté měli velkou šanci až v závěrečné minutě. To se jejich hráč ocitl sám před brankou, ale Lukáš Kasper krásným zákrokem míč vyrazil. S domácím publikem a podzimní částí sezóny jsme se tak rozloučili vítězstvím 3:0.

Zpět