Javornice B - Kostelecká Lhota B 4:0 (2:0)

11.08.2013 10:00

Střelci:
Pavel Severýn 2, Tomáš Plíhal, Jan Nosál

Sestava:
Jiří Mucha - Miroslav Kmec, Jiří Valtr, Jaroslav Motl, Radek Dvorský - Tomáš Plíhal, Martin Hůlka (46‘ Kamil Široký), Josef Hanyk (75‘ Marek Ešpandr), Lukáš Ešpandr (51‘ Zdeněk Matyáš) - Pavel Severýn (80‘ Jan Nosál), Lukáš Pavel (60‘ Martin Kučera)

Komentář k utkání:
Za příjemného počasí a na trochu přerostlém trávníku začal první poločas utkání naším náporem. Hned ve 2. min. vystřelil pěkně z hranice velkého vápna Jarda Motl, ale hostující brankář byl připraven. V 6. min. se k hlavičce dostal osamocený Lukáš Pavel, ale zamířil nad branku hostů. Ve 12. min se po špatném odkopu Valtra dostali hosté k míči a jejich střela skončila na naší tyči. Poté se hra přelévala z jedné strany na druhou a to až do 20. min., kdy se Pavel Severýn svými kličkami dostal do vápna hostí a křížnou střelou přes brankáře otevřel skóre - 1:0. Dále již byla hra v naší moci. Ve 22. min. hlavičkovala naše nová posila Pepa Hanyk jen do brankáře, který si poradil i s Pepovou další střelou. Ve 25. min. se nadvakrát prosadil Tomáš Plíhal a bylo to 2:0. Po půl hodině hry se k hlavičce dostal opět Joska Hanyk, ale první branky v prvním zápase se nedočkal.  Ve 32. min. to po samostatné akci ve vápně hostů zkoušel znovu Pavel Severýn, ale tentokrát trefil jen brankáře. Ve 35. min. střílel nad hostující branku Martin Hůlka. Pět minut před koncem poločasu se připomněli ještě hosté, když rozezněli znovu tyč Muchovy branky.
Druhý poločas začal opět naším tlakem. V 50. min. střílel Jarda Motl asi z 25 metrů, ale gólman hostů jeho pokus vyrazil. V 53. min. šel Pepa Hanyk sám na brankáře, ale gól nedal. Stejný scénář se opakoval o 2 minuty později, kdy se dorážkou neprosadil ani Pavel Severýn. V 61. min. se povedenou střelou prezentoval Jarda Motl, ale míč se od tyče u horního rohu branky odrazil vedle. V 67. min. se podruhé v zápase trefil Pavel Severýn, který zahrál soupeři na „housle“ a s přehledem zakončil - 3:0. V závěru zápasu se ještě prosadil střídající Honza Nosál, který po úniku z levé strany zakončeném povedenou střelou na zadní tyč uzavřel střelecký účet zápasu na 4:0

Zpět