Javornice B - Kostelecká Lhota B 6:1 (1:1)

06.09.2020 10:00

Střelci:
Michal Plašil 3, Daniel Suk 2, Pavel Chlachula

Sestava:
Matěj Ehl – Josef Hubek, Josef Hanyk, Martin Hůlka, Tomáš Plesl – Pavel Chlachula, Ondřej Nosek, Kamil Široký, Lukáš Pavel – Michal Plašil, Petr Hubek; střídající: Martin Kučera, Martin Paštika, Daniel Rais, Jakub Pavlovec, Martin Plíhal, Daniel Suk

Komentář k utkání:
První poločas začal tentokrát náporem hostů, kteří rychle útočili a v 5. min. se po jejich střele odrazil míč od našeho brankáře do tyče a na roh. V 10. min. poprvé vystřelil na soupeře Petr Hubek, ale pálil jen do brankáře. Ve 12. min. hosté kopali roh, naše obrana však míč neodkopla a hostující hráč balón uklidil do naší branky – 0:1. Poté se hra začala obracet, Kamil Široký vystřelil dvakrát, ale vždy nad branku. Ve 20. min. střílel nad i Petr Hubek. Ve 26. min. Michal Plašil trefil jen brankáře a ve 32. min. Ondra Nosek pro změnu orazítkoval břevno. Vyrovnat se nám podařilo až ve 43. min., kdy Pavel Chlachula kopal přímý a jeho střelu hostující obránce tečoval do vlastní branky – 1:1.
Druhý poločas už byl v naší režii, kdy hru velmi oživil příchod Dana Suka. Ten se v 50. min. proběhl po levé straně až k hostujícímu brankáři, kterého nadvakrát překonal – 2:1. V 55. min. tentýž hráč opět utekl hostující obraně a jeho centr usměrnil hlavou do branky Michal Plašil3:1. V 60. min. střílel Dan Suk jen do brankáře, ale v 65. min. už prošel obranou hostů a podle brankáře přidal svou druhou branku – 4:1. Poté řádil na hřišti ještě Michal Plašil, který v 76. min. dal po samostatné akci gól na 5:1 a v 90. min. po sólu dovršil hattrick – 6:1.

Zpět