Javornice B - Křovice 1:1 (0:1), pen. 3:2

27.09.2015 10:00

Střelci:
Miroslav Filip

Sestava:
Jiří Mucha – Zdeněk Matyáš (50‘ Pavel Chlachula), Tomáš Plesl, Martin Hůlka, Miroslav Kmec – Libor Filip, Kamil Široký, Lukáš Pavel (70‘ Martin Plíhal), Daniel Suk (80‘ Jaroslav Janeček) – Miroslav Filip, Lukáš Ešpandr (70‘ Martin Paštika)

Komentář k utkání:
První poločas začal oboustranně opatrně. Naši hráči se dostávali jen k velkému vápnu, ale místo střel se snažili komplikovaně kombinovat. Hosté se k naší brance nedostávali téměř vůbec. První zajímavou střelu na branku vyslal až ve 20. min. Míra Kmec. Jeho střela mířila ale nad. Do lepších míst mířil ve 29. min. Libor Filip, ale trefil jen brankáře hostů. Chvíli nato vystřelil opět nad branku Míra Kmec. Hosté byli mnohem efektivnější. V podstatě jejich první střela z 35. min. se útočníkovi povedla a míč se od tyče odrazil za záda Jirky Muchy – 0:1. Naše hráče nenechal takový stav klidnými. Ve své šanci však neuspěl Lukáš Pavel a nadvakrát chvíli poté ani Libor Filip. Ve 42. min. se na druhé straně zaskvěl Jirka Mucha, který perfektně vyrazil střelu soupeře.
Na začátku druhého poločasu měl na hlavě vyrovnání Zdenda Matyáš, ale jeho hlavičku vytěsnili hosté nad. Po rohovém kopu v 55. min. doputoval míč k Mírovi Filipovi, který střelou z voleje vyrovnal na 1:1. Vedení nám mohl o 2 minuty později získat po sólo akci Dan Suk, ale svoji příležitost zakončil střelou vedle. Do úniku se po hodině hry dostali i hosté a jen další důležitý zákrok Jirky Muchy gólu zabránil. Poslední třetina zápasu se odehrávala hlavně mezi vápny a na řadu přišly pokutové kopy. Hned první pokutový kop hostů vyrazil Jirka Mucha, ale stejně neúspěšný byl i Martin Plíhal. Ve druhé a třetí sérii se hosté ani naši Kamil Široký a Míra Filip nemýlili. Ve čtvrté sérii uchránil svoji branku Jirka Mucha, ale Pavel Chlachula klid do našich řad nevnesl, protože zamířil vedle tyče. O bodu navíc rozhodla pátá série, kdy znovu dobře zakročil Jirka Mucha a Libor Filip další nabídnutou šanci nepromarnil.

Zpět