Javornice B - Labuť RK 0:2 (0:2)

05.10.2014 10:00

Střelci:
-

Sestava:
Jiří Mucha – Lukáš Ešpandr, Jiří Valtr, Jakub Resl, Miroslav Kmec – Lukáš Pavel (70‘ Martin Kučera), Jan Podzemný (60‘ Jaroslav Janeček), Petr Jirsa, Daniel Suk – Adam Krejčí, Josef Petr

Komentář k utkání:
Labuti jsme měli z minulého týdne co oplácet. Do útočení jsme se vrhli s odhodláním, to ale bohužel nestačilo. Hned ve 3. min. pláchl po lajně Dan Suk, ale jeho přihrávka před branku byla nepřesná. Ve 4. min. postupoval Adam Krejčí sám na brankáře. Prostřelit ho však nedokázal. V 6. min. zopakoval svůj únik Dan Suk. Tentokrát i lépe přihrál, ale zakončení Honzy Podzemného bylo nepřesné. Poté se probudili i hosté z Labutě. Ani oni nevyužili svou první šanci, když nepotrestali chybu obrany při rozehrávce. V 11., resp. ve 12. min. skončily těsně vedle naší branky i hlavičky po standardních situacích. Po čtvrthodině hry šel sám na brankáře znovu Adam Krejčí. Tentokrát mu zakončení zkazil obránce, který mu míč vypíchl na roh. Na druhé straně zneškodnil gólovou šanci soupeře Jirka Mucha, který po střele soupeře včas sklapnul betony. V 19. min. jsme takové štěstí již neměli, když neobsazený hráč dosáhl na centrovaný míč a poprvé rozvlnil síť – 0:1. Ve 26. min. vedli hosté rozdílem 2 branek. To naprázdno sklapla ofsajdová past a hostující útočník samostatný únik proměnil – 0:2. Dotáhnout se na rozdíl jedné branky jsme se mohli po půlhodině hry. To se Adam Krejčí v krátkém sledu dvakrát probil do pokutového území soupeře. V prvním případě jeho přihrávka adresáta nenašla, v tom druhém míč podjel pod nohou Honzy Podzemného. Ve 37. min. Petr Jirsa málem nachytal gólmana hostů na švestkách, ale nepodařený centr přistál jen na břevně. O minutu později se Jirka Mucha musel pořádně natáhnout k tyči, aby zneškodnil prudkou střelu soupeře. To bylo z prvního poločasu, který skončil o 5 minut dříve než by měl, vše.
Druhý poločas začal šancí hostů. Třetímu gólu ale zabránil včasný pád Jirky Muchy pod nohy útočícího hráče. Na druhé straně následoval samostatný únik Adama Krejčího zakončený střelou nad branku. Poté se dlouhé minuty diváci fotbalem docela nudili, ale alespoň mohli zavzpomínat na divoký průběh večerní fotbalové zábavy. Fotbal se v určité podobě vrátil až v 67. minutě, kdy trestný kop Kuby Resla srazila zeď mimo branku. Mezi 70. a 75. minutou se ke 3 nebezpečným střelám dostali hosté, ale ani jedna z nich nezamířila do branky. V 79. min. odpískal hlavní rozhodčí proti Javornici prapodivnou penaltu, ale Jirka Mucha ji chytil a udržel naděje na lepší výsledek. V 83. min. si Adam Krejčí navedl míč na střed a z 20 metrů vystřelil nepřesně. Poslední naději na snížení nám vzal praporek pomezního rozhodčího, který správně odmával ofsajd Dana Suka minutu před koncem zápasu. Labuti jsme tedy podlehli i podruhé během týdne. Tentokrát to však nebyl žádný debakl. Kdyby se nám podařilo proměnit šance z úvodu utkání, mohlo být vše i jinak.

Zpět