Javornice B - Labuť RK 7:1 (1:0)

22.09.2013 10:00

Střelci:
Pavel Severýn 3, Dan Suk, Jiří Valtr, Michal Plašil, Martin Paštika

Sestava:
Jiří Mucha - Jiří Valtr, Zdeněk Matyáš (60‘ Martin Hůlka), Josef Hanyk (68‘ Lukáš Pavel), Miroslav Kmec (46‘ Martin Kučera) - Petr Jirsa, Dan Suk (70‘ Pavel Chlachula), Jaroslav Motl, Kamil Široký - Pavel Severýn, Michal Plašil (75‘ Martin Paštika)

Komentář k utkání:
První poločas a tedy i celé utkání hráli hosté o 10 hráčích. Terén byl dost těžký, kluzký a blátivý. První šanci měli hosté již v 10. min, ale náš brankář je vychytal. V 11. a 12. min. se dostal do šancí Dan Suk. První šanci spálil, když z brankové čáry hlavičkoval jen nad. Ve druhé šanci zakončil svůj samostatný únik jen přihrávkou hostujícímu obránci. Poté se hra odvíjela především ve středu hřiště. Ve 25. min. využil Dan Suk chyby hostujícího obránce, když doběhl jeho malou domů a po kličce brankáři vstřelil náš první gól - 1:0. Do konce prvního poločasu pak stojí za zmínku snad jen hlavička Pavla Severýna, která ale branku o kousek minula.
Druhý poločas začal naším náporem a oslabení hosté již herně nestíhali. V 55. min. se z přímého kopu z 25 metrů prosadil Pavel Severýn, když se jeho tečovaná střela zastavila až v síti - 2:0. Pavel Severýn byl autorem i další branky v 61. min., kdy se z voleje opřel do přihrávky Kamila Širokého - 3:0. Dále jsme se tlačili na hosty a po dalších 4 minutách to bylo již 4:0. To si Jirka Valtr naskočil hlavou na rohový kop Pavla Severýna.  V 74. min. se Pavel Severýn prokličkoval obranou Labutě a před brankářem hostů nezištně přihrál Michalovi Plašilovi, kterému stačilo trefit prázdnou branku - 5:0. V 80. min. zaznamenali čestný úspěch i hosté, když se míč zahraný z přímého volného kopu od naší zdi odrazil do protipohybu Jirky Muchy - 5:1. V 85. min. dovršil svůj hattrick Pavel Severýn, který si tentokrát pohrál nejen s obránci, ale i s gólmanem, a zvýšil již na 6:1. Gólovou tečku za utkáním si udělal Martin Paštika v 87. min. po pěkné střele z otočky - 7:1.

Zpět