Javornice B - Lípa B 1:5 (0:4)

07.10.2012 10:00

Střelci:
Daniel Suk

Sestava:
Jaroslav Motl – Radek Dvorský, Jiří Valtr, Ešpandr Marek, Zdeněk Matyáš – Martin Hůlka, Lukáš Ešpandr (50‘ Pavel Chlachula), Daniel Suk, Lukáš Pavel (70‘ Martin Kučera) – Pavel Severýn (46‘ Jaroslav Nosek), Jan Podzemný (81‘ Jan Nosál)

Komentář k utkání:
Za deště na měkkém terénu a za tristní návštěvy začal první poločas s prvním mužstvem naší soutěže. Utkání začalo náporem hostů, kteří naše hráče uzamkli u velkého vápna. Již v 5. min. začal hostující hráč svůj gólový koncert, když zůstal sám před naším brankářem a hlavičkou vsítil svůj první gól - 0:1. Poté se hra nijak neměnila, naši hráči jen odkopávali, špatně si přihrávali a stále čelili útokům hostů. K brance Lípy jsme se vůbec nedostali. Ve 32. min. využil stejný hráč soupeře nedorozumění v naší obraně. Zaváhání našeho obránce, který mu vlastně přihrál, zužitkoval další hlavičkou přes podklouznuvšího Jardu Motla – 0:2. Tentýž hráč vstřelil ve 44. a 45. min. ještě další 2 góly - jeden hlavičkou a druhý střelou po zemi a skóre navýšil již na 0:4. Až v samotném závěru poločasu se naši hráči dostali k brance hostů, ale slabá střela Honzy Podzemného jejich brankáře nevylekala.
Obraz hry se do druhého poločasu nezměnil. Hosté nás zavřeli na vlastní polovině a na naši branku se valil jeden útok za druhým. Jen v 60. min. se dostal Honza Podzemný po samostatné akci do velkého vápna hostů a lobem orazítkoval břevno jejich branky. V 65. min. zaútočili opět hosté. Jejich střelu sice Jarda Motl vyrazil, ale jen k hostujícímu hráči, který si tak snadno připsal pátou branku v zápase – 0:5. Hra se poté trochu vyrovnala a párkrát jsme i vystřelili na soupeřovu branku. 10 minut před koncem zápasu jsme dokázali vstřelit alespoň čestný gól, o který se svým důrazem ve vápně zasloužil Dan Suk1:5. Hosté si odváží jednoznačné vítězství, přestože se do střelecké listiny zapsali jen dva hráči. O výsledku však rozhodl pětigólový střelec Lípy.

Zpět