Javornice B - Olešnice 1:3 (0:2)

23.09.2012 10:00

Střelci:
Daniel Suk

 

Sestava:
Jaroslav Motl – Miroslav Kmec, Jiří Valtr, Ešpandr Marek, Ešpandr Lukáš – Pavel Chlachula, Daniel Suk, Martin Kučera (70‘ Zdeněk Matyáš), Radek Dvorský – Tomáš Ehl (46‘ Martin Hůlka), Michal Plašil (80‘ Oldřich Motl)

Komentář k utkání:
Na těžkém podmáčeném terénu jsme chtěli získat další body. Prvních 5 minut jsme soupeře tlačili, ale víc než slabou střelu Tomáše Ehla jsme nepředvedli. Hosté poté začali získávat půdu pod nohama a v 10. min. se po rohovém kopu ujali vedení. Naše obrana odvrátila míč jen k hostujícímu záložníkovi, který střelou z 20 metrů vymetl pravý horní roh naší branky – 0:1. Hosté byli stále aktivnější. Jejich dvě nebezpečné střely od neobsazeného útočníka ale Jarda Motl vychytal. Ve 22. min. se však hostující útočník prosmýkl mezi našimi obránci a pod vybíhajícím brankářem přidal druhý gól – 0:2. Poté se hra vyrovnávala, ale naši hráči se téměř nedostali ke střele. Až ve 40. min. se do své rány pěkně opřel Martin Kučera, ale míč proletěl těsně nad hostující brankou.
Druhý poločas jsme začali znovu aktivně s územní převahou, ale ty střely… Škoda mluvit. Hra se poté začala kouskovat, což na její kvalitě nepřidávalo. V 65. min. posunul Martin Kučera míč zahraný od rohového praporku hlavou na Dana Suka, který se taktéž hlavičkou již gólově prosadil – 1:2. Poté jsme začali tlačit hosty k jejich brance a vzadu jsme hráli vabank. Vyrovnání ale ne a ne přijít. Otevřenosti naší obrany využívali hosté k rychlým kontrům. Jeden z nich zakončili jen střelou do tyče, ale ten další v 85. min. už skončil střelou pod břevno a rozhodl o konečné podobě výsledku 1:3.

Zpět