Javornice B - Olešnice 1:0 (1:0)

18.05.2014 10:00

Střelci:
Josef Hanyk

Sestava:
Jiří Mucha - Miroslav Kmec, Jiří Valtr, Ešpandr Marek, Zdeněk Matyáš - Daniel Suk (75‘ Lukáš Pavel), Josef Hanyk, Pavel Chlachula, Martin Hůlka (65‘ Martin Kučera) - Michal Plašil (72‘ Martin Paštika), Adam Krejčí (46‘ Josef Petr)

Komentář k utkání:
Za stálého mrholení na těžkém terénu začal první poločas utkání s Olešnicí. Ihned od začátku jsme začali útočit a hosté nevěděli kam skočit. V prvních pěti minutách se Adam Krejčí dostal čtyřikrát do šance, ale buď zakončil slabou střelou do brankáře hostů, nebo branku netrefil. V 9. min. napřáhl Pepa Hanyk zpoza velkého vápna a jeho tečovaná střela skončila v síti hostů - 1:0. Poté jsme měli i další šance. Ve 23. min. šel Adam Krejčí sám na brankáře, ale nedal. Taktéž hosté měli jednu šanci a to ve 27. min., kdy se jejich útočník dostal na dostřel naší branky. Křížná střela ji však minula. Největším spalovačem šancí byl i nadále dorostenec Adam Krejčí. Ve 30 min. stál sám před brankou, ale střelu namířil jen do náruče brankáře. Skórovat se nepodařilo ani Danovi Sukovi po samostatné akci.
Ve druhém poločase se hrálo opět na jednu branku, a to na tu hostující. Naši hráči se předháněli v zahazování šancí. Málem se nám to vymstilo po hodině hry. Jirka Mucha podrazil v pokutovém území hostujícího hráče a hlavní rozhodčí nařídil penaltu. Jirka svou chybu ale napravil a střelu z penaltového puntíku vyrazil na roh. Chvíli poté šel sám na brankáře hostů Pepa Petr, ale s šancí naložil podobně jako jeho předchůdce Adam Krejčí. Další dvě velké šance měl i další střídající hráč Lukáš Pavel, ale ani on se gólově neprosadil. Zápas tak skončil nejtěsnější možnou výhrou našeho týmu, přestože gólů v síti soupeře mohlo být klidně i 10.

Zpět