Javornice B - Roveň 0:4 (0:3)

11.10.2015 10:00

Střelci:
-

Sestava:
Jiří Mucha – Miroslav Kmec, Jiří Valtr, Tomáš Plesl, Zdeněk Matyáš – Martin Plíhal (68‘ Martin Kučera), Jiří Zářecký, Lukáš Pavel, Jakub Hovorka – Jaroslav Dlask (46‘ Jaroslav Janeček), Martin Paštika (55‘ Pavel Chlachula)

Komentář k utkání:
První poločas začali dobře hosté, zatlačili nás k našemu brankovišti, ale žádná střela se neujala. Naši první šanci měl Jarda Dlask, když v 10. min. střílel nad. Ve 14. min. hosté poprvé vystřelili přímo na Muchu, ale ten bravurně vyrazil nad. Pár vteřin poté byli hosté sami před naším brankářem, ale střela šla vedle. Ve 33. min. však útočník hostů obešel naši obranu a jeho střela trefila spoluhráče před naší prázdnou brankou a byl z toho gól – 0:1. Ve 36. min. Jirka Mucha vyrazil střelu hostí, ale ve 38. min. náš brankář podběhl centr hostů a útočník Rovně trefil naši prázdnou branku – 0:2. V další minutě to bylo již 0:3 po střele z 20 metrů.
Ve druhém poločase, konkrétně v 55. min., hosté opět zaútočili, ale Jirka Mucha byl připraven. V 56. min. se sám před brankářem opět ocitl hostující útočník, který zvýšil na 0:4. Jinak byli hosté lepší, měli více ze hry a naši hráči se již k jejich brance nedostali.

Zpět