Javornice B - Roveň 1:3 (1:3)

15.04.2018 10:00

Střelci:
Pavel Chlachula

Sestava:
Jiří Mucha – Martin Hůlka, Jiří Valtr, Pavel Chlachula, Lukáš Ešpandr (78‘ Martin Paštika) – Jakub Pavlovec (70‘ Jaroslav Janeček), Kamil Široký, Jiří Zářecký, Filip Dvořák (88‘ Ondřej Nosek) – Jaroslav Petr (46‘ Michal Plašil), Jan Bárta

Komentář k utkání:
První jarní poločas začal vlažně a naše mužstvo se na 5 minut dostalo na stálo k brance hostů, ale nic jsme z toho nevytěžili. Naopak první útok našeho soupeře ukončil náš faul u pokutového území. Nařízený přímý kop skončil na našem břevně a útočník hostů z dorážky vstřelil první gól 0:1. V 10. min. se hosté opět dostali až k naší brance, ale Jirka Mucha nadvakrát zachránil. Ve 13. min. vypadl našemu brankáři z rukavic centrovaný míč a hostující hráč jeho zaváhání střelou do prázdné branky okamžitě potrestal – 0:2. Brankáře soupeře prověřil poprvé v 15. min. Kamil Široký, ale jeho střela mířila vedle. Po půlhodině hry byl v pokutovém území zfaulován Honza Bárta, ale ani v neděli nám pokutové kopy nepřály, protože Kamil Široký trefil jen tyč. Krátce nato zvýšila Roveň po rychlém protiútoku na 0:3 přesnou střelou do šibenice. Ve 37. min. se po vlastní akci gólově prosadil i náš Pavel Chlachula, který snížil na 1:3.
Druhý poločas začal naším náporem, který vyvrcholil v 53. min. střelou Honzy Bárty. Ten byl sice sám před brankářem soupeře, ale vystřelil jen vedle branky. Hra se dále přelévala z jedné strany na druhou, ale úroveň zápasu pak poněkud opadla. Zápas se tak dohrával a moc dalších šancí diváci už neviděli.

Zpět