Javornice B - Vamberk B 0:3 (0:3)

06.09.2015 10:00

Střelci:
-

Sestava:
Daniel Suk - Miroslav Kmec, Jiří Valtr, Tomáš Plesl, Petr Jirsa - Jakub Hovorka, Jaroslav Janeček (46‘ Martin Plíhal), Lukáš Harbich (75‘ Marek Ešpandr), Lukáš Pavel (70‘ Martin Kučera) - Martin Paštika (46‘ Josef Petr), Lukáš Ešpandr (55‘ Pavel Chlachula)

Komentář k utkání:
Zápas zahájili mnohem lépe hosté z Vamberka, kteří se hned v 1. a ve 3. min. dostali před našeho náhradního brankáře Dana Suka, který jejich rány s vypětím všech sil vyrazil. Hosté nás skoro nepustili k míči a v 10. min. se po chybě našich stoperů ujali zaslouženě vedení 0:1, když se neodkopnutého míče snadno zmocnil vamberecký hráč, který střelou podél gólmana poprvé rozvlnil síť. Ve 20. min. zahrávali hosté přímý volný kop z 25 metrů. Jeden z našich hráčů zahlásil, že míč míří vedle. Bohužel se mýlil a náš gólman už jen přihlížel tomu, jak míč skončil v pravém horním růžku naší branky - 0:2. Vamberk poté trochu polevil a k jeho brance jsme se občas dokázali probojovat i my. Bohužel žádný z našich hráčů nedokázal nebezpečně vystřelit. To se nedalo říci o hostech, kteří ve 40. min. střelou z velkého vápna zvýšili již na 0:3.
Po přestávkovém prostřídání přišlo oživení naší hry. Bohužel ani průniky a střely Pepy Petra, který se několikrát dostal před brankáře hostí, gólové nebyly. Ke konci utkání měli několik velkých šancí také hráči soupeře. Dan Suk je ale dokázal vychytat, i když jednou mu trochu pomohlo i břevno. Výsledek se tedy už nezměnil a Vamberk si odvezl 3 body.

Zpět