Javornice B - Vamberk B 2:2, pen. 3:4

04.05.2014 10:00

Střelci:
Lukáš Pavel, Jiří Valtr

Sestava:
Jiří Mucha - Miroslav Kmec, Zdeně Matyáš, Jiří Valtr, Marek Ešpandr (80‘ Martin Kučera) - Martin Hůlka, Josef Hanyk (50‘ Pavel Chlachula), Lukáš Pavel (59‘ Josef Petr), Petr Jirsa - Daniel Suk (85‘ Lukáš Ešpandr), Jaroslav Motl (62‘ Martin Paštika)

Komentář k utkání:
Začátek utkání se nám již takřka dle zaběhnutých zvyklostí vydařil. Náš úvodní nápor vyvrcholil v 10. min., kdy se po přihrávce Pepy Hanyka trefil Lukáš Pavel - 1:0. Po vstřelené brance jsme ale polevili a přenechali otěže utkání hostům. Ti toho využili v 19. min., kdy po špatném odkopu obrany vyrovnali na 1:1. Hosté byli i nadále o kousek lepším týmem, ale ani my jsme nebyli bezzubí. Bohužel se ve své další šanci neprosadil Lukáš Pavel a ve 40. min. nepřekonal hostujícího brankáře nadvakrát ani Jarda Motl.
Hra se ve druhém poločase odvíjela v podobném duchu. Hosté si stále drželi mírnou převahu a tu zúročili v 50. min., když se prosadili střelou z otočky - 1:2. Herně jsme se poté dokázali našemu soupeři vyrovnat, ale branku Vamberka jsme příliš neohrožovali. V 80. min. se domácí diváci již radovali z vyrovnávací branky, ale Dan Suk svou střelou rozvlnil jen záchytnou síť za brankou. V poslední minutě jsme i přes protesty soupeře zahrávali rohový kop. Na ten si naskočil Jirka Valtr a přesnou hlavičkou k tyči vyrovnal na 2:2. Zápas tedy dospěl do penaltového rozstřelu. Lukáš Ešpandr, Martin Kučera a Petr Jirsa v penaltách uspěli. První a poslední naši penaltu zahrávanou Pavlem Chlachulou, resp. Martinem Hůlkou ale gólman soupeře vyrazil. Jirka Mucha jednu z penalt také chytil, ale tentokrát to na výhru nestačilo. Bonusový bod si tak připsal soupeř z Vamberka.

Zpět