Javornice B - Voděrady B 11:0 (6:0)

25.08.2013 10:00

Střelci:
Martin Hůlka 2, Pavel Severýn 2, Miroslav Filip 2, Petr Jirsa 2, Daniel Suk, Pavel Chlachula, Josef Hanyk

Sestava:
Jaroslav Motl - Miroslav Kmec, Jiří Valtr, Josef Hanyk, Zdeněk Matyáš (60‘ Pavel Chlachula) - Petr Jirsa, Martin Hůlka (46‘ Kamil Široký), Martin Kučera (65‘ Jan Nosál), Daniel Suk (55‘ Marek Ešpandr), Miroslav Filip, Pavel Severýn

Komentář k utkání:
Hned od první minuty jsme hostům ukazovali, kdo je na hřišti pánem a nepustili jsme je za půlicí čáru. Již ve 4. min. se po narážečce a samostatném průniku dostal před hostujícího brankáře Martin Hůlka, který nedal střelou k pravé tyči gólmanovi šanci - 1:0. Obléhání branky hostů pokračovalo. V 10. min. nestihl po předchozím úniku Míry Filipa usměrnit míč do prázdné branky Pavel Severýn. Ve 13. min. střílel z pravé strany Martin Kučera, ale jeho střelu zastavila tyč. V 15. min. dal náš druhý gól Pavel Severýn, který hlavou uklidil do branky centr Míry Filipa - 2:0. Ve 20. min. obešel Martin Hůlka trojici hostujících hráčů a centrovaným míčem našel volného Míru Filipa. Jeho střela z voleje však branku minula. Hned minutu poté se až k brankáři prokličkoval Pavel Severýn, ale gólman jeho střelu tentokrát vyrazil na roh. Na brankáři ztroskotal Pavel Severýn i v další šanci ve 25. min. a o pět minut později zas Voděrady po střele téhož hráče zachránilo břevno. Další gól tak přišel až ve 36. min., když se střelou podél vybíhajícího brankáře prosadil Míra Filip - 3:0. Závěrečná pětiminutovka prvního dějství byla hodně divoká. Ve 39. a 40. min. neproměnili své jasné šance Jirsa, Hůlka a ani Suk, ale první dva jmenovaní stihli ještě v první půli vše napravit. Ve 42. min. skončila v brance střela Petra Jirsy z 20 metrů - 4:0. Pak se hlavou po centru předešlého střelce podruhé prosadil Martin Hůlka - 5:0. Před odchodem do kabin završil půltucet gólu v síti soupeře znovu Petr Jirsa - 6:0.
Druhý poločas začal v podobném duchu a Dan Suk zvýšil hlavou již na 7:0. Míč jsme měli téměř neustále pod kontrolou a Jarda Motl se v brance hodně nudil. V 56. min. se sám před brankářem hostů neprosadil Míra Filip, ale přesto se dalšího gólového úspěchu dočkal. V 65. min. si brankář Voděrad neporadil s jeho centrem a míč si srazil do vlastní branky - 8:0. V 75. min. pálil z dobré pozice jen do brankáře Honza Nosál. Zakrátko následoval náš rohový kop, který levačkou uklidil do branky Pavel Chlachula - 9:0. V 79. min. se zápisu do kolonky střelců dočkal i Pepa Hanyk. Jeho střela z pokutového území sice síť nerozvlnila, ale pozornému pomeznímu neuniklo, že míč po odrazu od tyče brankovou čáru přešel a až poté se vrátil zpět do hřiště- 10:0. Poslední branku utkání přidal minutu před koncem zápasu Pavel Severýn, který nejdříve lobem orazítkoval břevno, ale svou střelu si sám hlavou dorazil - 11:0. Pak už mohli gólově namlsaní diváci zamířit i na zmlsání nedělního oběda. 

Zpět