Javornice B - Voděrady B 5:2 (4:0)

12.10.2014 10:00

Střelci:
Adam Krejčí 2, Lukáš Pavel, Daniel Suk, Josef Petr

Sestava:
Jiří Mucha – Miroslav Kmec (78‘ Martin Kučera), Martin Hůlka, Jiří Valtr, Lukáš Ešpandr – Matěj Čižinský (63‘ Zdeněk Matyáš), Kamil Široký, Daniel Suk, Lukáš Pavel (46‘ Jaroslav Janeček) – Josef Petr, Adam Krejčí

Komentář k utkání:
První poločas jsme zahájili s útočnou náladou, ale do první šance jsme se dostali až po čtvrthodině hry. To Pepa Petr našel z přímého kopu Kamila Širokého, ale ten ani nadvakrát nepřekonal hostujícího gólmana. Ve 24. min. střílel vedle branky po úniku Adam Krejčí. Gólu se diváci dočkali až o pár desítek vteřin později. Střelu Pepy Petra pro krásném úniku po pravém křídle vyrazil brankář Voděrad jen k Danovi Sukovi, který poprvé rozvlnil síť – 1:0. Po půlhodině hry posunul Kamil Široký aut Adama Krejčího až k Lukášovi Pavlovi, který nedal hlavou gólmanovi šanci – 2:0. Na 3:0 zvýšil zanedlouho vydařenou střelou z 20 metrů Adam Krejčí. Branku na 4:0 přidal ve 43. min. Pepa Petr, který zužitkoval přihrávku Dana Suka před prázdnou branku.
Druhý poločas začal vlažněji. V 50. min. se ke střele propracoval Jarda Janeček, ale střílel vedle. V 65. min. si svou slabší chvilku vybral Jirka Mucha, který si nešťastným zákrokem srazil poskakující střelu do vlastní branky – 4:1. Pár minut poté ale uklidnil naše řady gól Adama Krejčího, který si posunul míč mimo dosah gólmana a do prázdné branky zvýšil na 5:1. Hra se poté vyrovnala, ale žádné vzrušující akce před brankami nepřibývaly. Trochu povyku bylo na hřišti po přímém kopu hostů, který v pokutovém území zasáhl ruku Martina Hůlky. Penalta se ale nekopala. Podoba výsledku se nezměnila ani po únicích Pepy Petra a Dana Suka. Konečnou úpravu skóre tak obstarali v 80 min. hosté, kteří po pěkném centru před branku hlavou snížili na 5:2.

Zpět