Kostelec B - Javornice B 3:1 (1:1)

27.05.2012 17:00

Střelci:
Lubomír Šípek

Sestava:
Jaroslav Motl – Zdeněk Matyáš, Lubomír Šípek, Jiří Valtr, Miroslav Kmec – Pavel Chlachula, Marek Ešpandr, Radek Dvorský (85‘ Jan Nosál), Marek Ešpandr (55‘ Martin Kučera), Petr Jirsa – Michal Plašil, Tomáš Plašil (79‘ Karel Štěpánek)

Komentář k utkání:
V prvním poločase jsme začali útokem a střelou na branku domácích. Poté však domácí převzali žezlo a útočili na naši branku. Jejich střely však končily jen vedle naší branky. V 10. min. domácí útočník zachytil špatnou přihrávku Marka Ešpandra a v sólu se vřítil do našeho pokutového území. Náš brankář mu míč vykopl, ale přitom taktéž zavadil o útočícího hráče, kterého to vyvedlo z tempa, ale nespadl. K překvapení všech však rozhodčí odpískal penaltu, kterou domácí hráč proměnil – 1:0. Poté se hra vyrovnávala a ve 20. min. vypadl přímý kop Luboše Šípka domácímu brankáři z náruče, ale dorážku Pavla Chlachuly vyrazil gólman na roh. Ve 25. min. se opakovala stejná akce jako před gólem domácích. Michal Plašil šel v sólu na brankáře, byl sražen obráncem, ale penalta se tentokrát nekopala. Byl z toho pouze roh, ale čechraný míč skončil na hlavě Luboše Šípka, který vyrovnal na 1:1. Domácí poté do poločasové přestávky nevěděli co hrát. Naši hráči měli několik střeleckých příležitostí, ale žádná z nich nebyla gólová.
Druhý poločas začal opět naším náporem. Hrálo se před brankou domácích, ale naše střely šly vedle nebo do brankáře. V největší šanci byl Pavel Chlachula, který sám před brankou tečoval střelu Jirsy, ale ta i tak skončila jen v náruči domácího brankáře. Takto to bylo asi 20 minut. V 65. min. však domácí vnikli do našeho pokutového území a opakovanou střelou se trefili do spodního rohu naší branky a bylo to 2:1. V 68. min. udělal domácí útočník z našich 4 hráčů kašpárky, všechny obešel a střelou z penaltového puntíku k levé tyči vstřelil další gól – 3:1. Poté se již hra jen kouskovala a ani jedna strana si nevypracovala žádnou šanci.
Utkání tak skončilo výhrou domácích 3:1, která je posunula na průběžné první místo tabulky OP IV. třídy.

Zpět