Kostelecká Lhota B - Javornice B 1:2 (0:1)

13.09.2014 17:00

Střelci:
Adam Krejčí, Martin Paštika

Sestava:
Jiří Mucha - Zdeněk Matyáš, Kamil Široký, Lukáš Ešpandr, Jaroslav Nosek - Jan Podzemný, Lukáš Pavel (55‘ Martin Paštika), Jaroslav Janeček (60‘ Lukáš Harbich), Matěj Čižinský - Adam Krejčí, Josef Petr

Komentář k utkání:
Kvůli několika absencím jsme k utkání v Kostelecké Lhotě nastoupili v pozměněné sestavě. To se projevilo zejména v úvodu utkání. V 10. min. jsme ale nečekaně udeřili, když se po přihrávce Lukáše Pavla prosadil Adam Krejčí - 0:1. Krátce poté se dostal do sóla Pepa Petr, který trefil jen domácího brankáře. Hráči Lhoty ohrozili naši branku ve 21. minutě, když se jejich střela odrazila od naší tyče k druhé tyči a poté šla ven. Ve 24. min. se do dalšího úniku vydal Adam Krejčí, ale tentokrát střílel vedle. Ve 26. min. Jirka Mucha špatně vykopl, ale situaci ještě zachránil, když vrácenou střelu vyrazil krásnou rybičkou na roh. Ve 27. a 30. min. se ve dvou velkých šancích objevil Lukáš Pavel - jednou zakončil svou šanci střelou vedle, podruhé střelou nad soupeřovu branku. Nad břevnem skončila i střela Matěje Čižinského ze 40. minuty.
První gólovou šanci druhého poločasu si připsal Adam Krejčí, který opět všem utekl, ale vystřelil jen do gólmana. Podobné šance měl i v 60. a 62. min., které zakončil pro změnu střelou vedle branky. V 65. min. zvýšil na 0:2 Martin Paštika, který hlavou uklidil do branky centr Kamila Širokého. V 70. min. se až k brance soupeře prodral Matěj Čižinský, ale rozvlnil jen boční síť. Vedle skončilo i zakončení Kamila Širokého, který se vydal na útočný výlet přes celé hřiště. V 79. min. byl sám před brankářem Martin Paštika, ale míč namířil jen do gólmana. V následující minutě domácí zkorigovali výsledek zápasu na 1:2, když se prosadili po opakované střele. Další gól už však ani jeden z týmů nepřidal, a tak jsme si odvezli vítězství 1:2.

Zpět