Labuť RK - Javornice B 7:1(2:1)

27.09.2014 16:30

Střelci:
Adam Krejčí

Sestava:
Jiří Mucha – Miroslav Kmec, Jiří Valtr, Marek Ešpandr (59‘ Lukáš Harbich), Lukáš Ešpandr (46‘ Zdeněk Matyáš) – Matěj Čižinský (72‘ Martin Kučera), Petr Jirsa, Kamil Široký, Martin Hůlka – Josef Petr (57‘ Lukáš Pavel), Adam Krejčí (64‘ Jaroslav Janeček)

Komentář k utkání:
První poločas začal náporem domácího týmu, který nás uzamkl před naší bránou, ale jejich střely šly vedle. Naši první gólovou šanci měl v 11. min. Adam Krejčí, který obešel dva hráče soupeře, ale jeho tečovaná střela šla vedle branky. Po čtvrthodině hry se do první velké šance dostali domácí, ale Jirka Mucha byl na svém místě. Ve 25. min. se už domácí po hlavičce ujali vedení 1:0. Labuť dále pokračovala ve své útočně laděné hře a my se zmohli jen na odkopávání míčů. Ve 38. min. pomohla Jirkovi Muchovi branková konstrukce, ale o 5 minut později se už domácí prosadili. Rychlý útok po křídle a střela z malého vápna znamenala vedení 2:0. Ještě před odchodem do kabin se nám však podařilo zásluhou hlavičky Adama Krejčího po rohovém kopu snížit na 2:1.
Kontaktní gól nás bohužel nenakopnul k lepšímu výkonu a domácí nás od úvodních minut druhé části zápasu jednoznačně přehrávali. Třetí gól do naší sítě přišel ve 48. minutě po zaváhání našeho brankáře, který podběhl centrovaný míč - 3:1. Další zásah si domácí připsali až v 73. min., když si míč do vlastní branky srazil Lukáš Harbich – 4:1. O 2 minuty později vstřelila Labuť již pátý gól. Po pěkné akci po straně a přesné hlavičce to bylo již 5:1. Nezastavitelní domácí přidali další hezké branky v 79. a 90. min., takže jsme nakonec domů odjížděli s výpraskem 7:1.

Zpět