Lípa B - Javornice B 2:1 (1:1)

15.09.2012 16:30

Střelci:
Josef Kovaříček

Sestava:

Lukáš Kasper – Marek Ešpandr, Jaroslav Motl (80‘ Lukáš Harbich), Pavel Chlachula, Zdeněk Matyáš (65‘ Radek Dvorský) - Lukáš Ešpandr, Daniel Suk, Jan Podzemný, Josef Kovaříček – Michal Plašil, Jan Nosál (46‘ Tomáš Plašil)

Komentář k utkání:
První poločas začal náporem domácích, kteří ještě neprohráli a naše mužstvo zavřeli na 15 minut na naší obranné polovině. Jejich útoky však ztroskotávaly na naší obraně a domácí se nedostali ani na dostřel naší branky. My jsme dokázali odkopávat míče jen k polovině soupeře. K první javornické střele se po čtvrthodině hry dostal Lukáš Ešpandr, ale jeho slabá střela nenadělila brankáři žádné těžkosti. Poté jsme ještě zaútočili Michalem Plašilem, který své sólo zakončil střelou vedle. Ve 25. min. rozehráli domácí rohový kop, který zakončil domácí útočník. Jeho střelu dokázal Lukáš Kasper ještě vyrazit, ale na dorážku do prázdné branky už neměl nárok – 1:0. Poté se hra začínala vyrovnávat, několikrát jsme dobře zaútočili, ale koncovka byla špatná. Ve 40. min. jsme se sérií krátkých přihrávek dostali až na hranici velkého vápna domácích, kde Lukáš Ešpandr uvolnil Pepu Kovaříčka, který střelou pod domácím brankářem vyrovnal – 1:1.
Druhý poločas začal opět domácími útoky a již ve 48. min. naši hráči udělali obdobnou chybu jako v Čermné. Jarda Motl se ukličkoval uprostřed hřiště, protihráč mu odebral míč a přesnou přihrávkou poslal do brejku svého spoluhráče. Ten prostřelil Lukáše Kaspera a domácí vedli 2:1. Domácí dál hráli svoji hru a stále zaměstnávali naši obranu. Jen díky zákrokům Lukáše Kaspera i pomoci jedné z tyčí jsme prohrávali jen o jednu branku. Naše útočné snahy příliš nebezpečí před domácí branku nepřinesly. Dokázali jsme se sice dostat k pokutovému území Lípy, ale tam jsme míče ztráceli nebo situaci řešili nepřesnou přihrávkou. Domácí si tak bez větších starostí pohlídali vítězství a vyhráli 2:1.

Zpět