Lípa B - Javornice B 1:4 (0:2)

23.08.2014 17:00

Střelci:
Josef Petr 2, Adam Krejčí, Lukáš Ešpandr

Sestava:
Jiří Mucha - Miroslav Kmec, Jiří Valtr, Marek Ešpandr, Lukáš Ešpandr (55‘ Lukáš Pavel) - Martin Hůlka, Jiří Zářecký (78‘ Martin Kučera), Petr Jirsa, Pavel Chlachula (58‘ Zdeněk Matyáš), Adam Krejčí  (70‘ Martin Paštika), Josef Petr

Komentář k utkání:
Jak je naším dobrým zvykem, začali jsme první poločas náporem. Na kluzkém trávníku jsme hráli zezadu na rychlé průniky. Již ve 3. min. měl šanci Petr Jirsa, který trefil jen brankáře domácích. V 10. min. se dostali do šance domácí, ale jejich šanci zneškodnil bravurní rybičkou Jirka Mucha. Ve 12. min. jsme se ujali vedení po opakované střele Pepy Petra - 0:1. Za další 3 minuty jsme vedli již dvoubrankovým rozdílem, když se pěknou ranou k tyči prosadil Adam Krejčí - 0:2. Poté jsme herně trochu polevili, a hra se tak nejvíce pohybovala ve středu hřiště a bez větších šancí. Až ve 33. min. střílel z blízka jen do brankáře Adam Krejčí a takřka totéž zopakoval o 2 minuty později Martin Hůlka. Ve 38. a ve 43. min. se do gólových šancí dostal Adam Krejčí, ale jeho úniky vychytal domácí brankář.
Druhý poločas začal za deště opět naší převahou. Tu jsme znovu zúročili v 50. min., když z 25 metrů vystřelil Lukáš Ešpandr a jeho tečovaná střela skončila pod břevnem domácí branky - 0:3. Další branku jsme přidali po dalších 2 minutách, kdy se znovu nadvakrát prosadil Pepa Petr - 0:4. O výsledku bylo již v podstatě rozhodnuto a fotbal tím viditelně utrpěl. Poslední půlhodinu tak nebylo téměř na co koukat. Až v 89. min. pronikli domácí k naší brance. První střelu vynikající Jirka Mucha vyrazil, ale dobíhající hráč Lípy už míč do branky s přehledem dopravil - 1:4. Zásah domácích sice obral Jirku Muchu o čisté konto, ale 3 body jsme si z Lípy po zásluze odvezli.

Zpět