Lípa B - Javornice B 4:0 (2:0)

26.08.2020 14:00

Střelci:
-

Sestava:
Matěj Ehl – Tomáš Plesl, Miloš Valtera, Josef Hubek, Lukáš Ešpandr – Petr Hubek, Ondřej Nosek, Kamil Široký, Michal Plašil – Daniel Rais, Lukáš Pavel; střídající: Martin Kučera, Jakub Pavlovec, Martin Paštika, Martin Plíhal, Pavel Chlachula

Komentář k utkání:
Utkání začalo naším náporem, kdy ve 2. min. Kamil Široký ukončil útok střelou do brankáře. Poté začali domácí hru vyrovnávat a v 17. min. po chybné přihrávce našeho záložníka vsítili po rychlém protiútoku první branku – 1:0. Ve 22. min. přidali druhou branku po střele k levé tyči – 2:0. Poté se hra opět vyrovnala a naše mužstvo mělo i několik příležitostí. Dvakrát se po dlouhém autu Pavla Chlachuly dostali ve 32. a 35. min. ke střele Martin Plíhal a Petr Hubek. Ani jeden z nich však nemířil přesně. Do největší šance se dostal ve 40 min. Kamil Široký, který se ani nadvakrát sám před brankářem nedokázal prosadit a pálil jen do gólmana.      
Druhý poločas byl již jasně v rukou domácích, kteří v 51. min. po vyražené střele brankářem trefili tyč. Finální podobu výsledku daly další góly na 3:0, resp. 4:0, které padly v 75. a 88. min. po chybách naší obrany.

Zpět