Malšovice - Javornice A 3:0 (1:0)

16.10.2021 14:30

Střelci:
-

Sestava:
Stanislav Hynek – Stanislav Koutský (88‘ Tomáš Plesl), Michal Bárnet, Pavel Kasper, Daniel Suk – Jakub Hovorka, Jan Kráčmer (42‘ Filip Dvořák), Jakub Nosek, Miroslav Vidlička (69‘ Michal Štěpánek) – Jakub Kráčmer, Adam Krejčí (89‘ Martin Plíhal)

Komentář k utkání:
V úvodu zápasu vystrašil své spoluhráče i naše fanoušky Pavel Kasper, protože po jeho kličce před vlastní brankou by se u některých jedinců krve nedořezal. Hra byla v úvodních minutách relativně vyrovnaná, přičemž trochu více ze hry jsme měli my. Hrálo se převážně mezi vápny a žádná z pološancí na jedné či druhé straně se neujala. Až v 19. min. se za domácím brankářem rozeznělo břevno po hlavičce Kuby Kráčmera po rohovém kopu. Na brankové konstrukci skončila bohužel i další naše šance z 22. min., kdy Adam Krejčí trefil z malého vápna tyčku! Na druhé straně měli velmi slušnou šanci i domácí, jenže Kuba Hovorka dokázal míč z brankové čáry vykopnout. Ve 31. min. se Malšovice bohužel dostaly do vedení 1:0 po dalekonosné střele pod břevno podpořené zaváháním Standy Hynka. Ve 33. min. Kuba Nosek rozehrál standardní situaci na rozběhnutého Standu Koutského, který se bohužel k centru nedostal. Ve 37. min. zastavil Pavel Kasper pár metrů za hranicí pokutového území akci soupeře žlutým faulem, ale standardní situaci domácí nevyužili.
Druhý poločas pro nás začal přímo katastrofálně. Michal Bárnet s Danem Sukem si tak dlouho dávali přednost, až toho domácí využili a z prostoru penalty zvýšili na 2:0. Zatímco první branka nás rozhodila, tak ta druhá nás v podstatě odsoudila k záhubě. Nedokázali jsme se dostat zpátky do tempa a utíkající čas hrál ve prospěch našeho soupeře. Kombinace se nám příliš nedařila a když už jsme se k nějaké náznaku šance dostali, zastavily nás Malšovice svou důraznou hrou či nedovolenými zákroky, které však hlavní rozhodčí mnohdy nechal bez povšimnutí. V 80. min. naše naděje na lepší výsledek uhasly definitivně. To byl Kuba Hovorka se svým skluzem v souboji o chloupek později a po ochotném a zkušeném pádu domácího hráče, zahrávaly Malšovice penaltu. A domácí střelec nabídku na hattrick beze zbytku využil – 3:0. Nám nebyl souzen ani čestný úspěch, protože Adam Krejčí trefil po přihrávce Dana Suka opět jen tyčku. Za neproměněné šance ze začátku zápasu jsme tak opět pykali a z posledního letošního zápasu v krajském městě jsme odjížděli domů s prázdnou.

Trenér k utkání:
Tomáš Krunčík: „Přišel zlepšený herní projev a 3x nastřelená konstrukce. Do obdržené branky jsme byli lepší, pak jsme z role vypadli. Následoval katastrofální začátek druhé půle. Domácí nás po poločase dohrávali v každém souboji za přihlížení arbitra, občas i stylem "co leží, to neběží". Bylo tak těžké věnovat se hře, což byla voda na mlýn domácích. Zaslouženě tak zvítězili - gratulace. Narozdíl od nás dokázali trefit branku. Končím slovy "hráč se má věnovat hře, ale ne nadávat divákům"!“

Zpět