Meziměstí - Javornice A 1:0 (1:0)

04.05.2024 17:00

Střelci:
-

Sestava:
Lukáš Kasper – Daniel Suk, Jakub Kráčmer, Stanislav Koutský, Jakub Resl – Josef Petr (77‘ Harbich Lukáš), Jakub Hovorka (87‘ Mitana Roman), Josef Kovaříček, Ondřej Nosek – Adam Krejčí, Matěj Kráčmer (67‘ Martin Šrefl)

Komentář k utkání:
V zápase s Meziměstí se do náznaku první šance dostali domácí, ale Dan Suk si přihrávku za obranu pohlídal. Ve druhé minutě se ke standardce ze 30 metrů postavil Kuba Hovorka, který napálil jen hráče ve zdi. Ve 3. min. prošel podél levé lajny Adam Krejčí, ale střelu z rohu vápna namířil jen na gólmana. V 8. min. si domácí vybojovali rohový kop. Po něm jsme neobsadili nabíhající hráče a hlavička soupeře jen těsně minula naši branku. I po dalším rohu v 10. min. jsme měli s obsazováním hráčů problém, ale Pepa Kovaříček nakonec stihl proti hráči vyběhnout a střelu zblokovat. V další minutě zkusil domácí hráč překvapit Lukáše Kaspera střelou z kruhu, ale náš gólman stihl do branky zacouvat. Ve 13. min. udržel Pepa Kovaříček míč, vysunul vpřed Matěje Kráčmera, který vybojoval roh. Rozehrávka rohu se nám sice vůbec nevydařila, ale chvíli poté přišla přízemní přihrávka před branku, kterou naši hráči netrefili. Pár vteřin poté si vzal míč za vápnem Adam Krejčí, který řádně vyprášil rukavice brankáře Meziměstí. Dorážející Pepa Kovaříček pak byl v ofsajdu. V 16. min. Adam Krejčí vybojoval míč a podél brankové čáry postupoval do vápna. Střelou z úhlu však trefil jen tyč. Ve 22. min. se Lukášovi Kasperovi ztratil vysoký míč ve slunci, ale napodruhé už ho do svých rukavic schoval. V další minutě musel náš gólman znovu zasahovat po prodlouženém autu. Ve 24. min. se domácí prosadili kombinačně proti naší obraně, ale k zakončení jsme je nepustili. O 2 minuty později si na rohový kop naskočil kapitán Meziměstí, který hlavou branku minul. Ve 31. min. zahrávali domácí standardní situaci po žlutém faulu Kuby Hovorky. Střelu z přímého kopu náš brankář vyrazil a následná dorážka letěla vysoko nad. Ve 33. min. jsme po autovém vhazování udělali zmatek v pokutovém území soupeře, ale hlavičku mířící k brance domácí z čáry vyhlavičkovali. Ve 36. min. musel Pepa Kovaříček zastavit soupeře dalším faulem před vápnem. I další standardka domácích ale skončila na naší zdi. Ve 41. min. standardní situace z 25 metrů prošla tentokrát naší zdí a skončila až v naší síti – 1:0. Závěr poločasu si domácí pohlídali a do kabin tak odcházeli o gól spokojenější.
Druhý poločas začal nakopávanými míči z obou stran, které k úspěchu nevedly. Když už se naše akce začala slibně rozvíjet, zatavilo ji zbytečné řečnění Matěje Kráčmera. V 53. min. našel Dan Suk parádním míčem Pepu Kovaříčka, který brankáře nepřekonal a odražený míč domácí před brankovou čárou vykopli. V 55. min. jsme po rohovém kopu a hlavičkách Adama Krejčího a Pepy Kovaříčka dostali míč do sítě, ale praporek pomezního rozhodčího naši radost pokazil. V 57. min. se míč ze standardní situace snesl na nohu Pepy Petra, který balón z malého vápna jen lehce usměrnil do zámezí za domácí branku. V 61. min. propadl aut soupeře do malého vápna, ale Lukáš Kasper prostor na přední tyči utěsnil. V 64. min. domácí fanoušci potleskem ocenili akci domácích, která skončila vykulením míče za vápno a střelou, která olízla naše břevno. V dalším minutě doletěl do našeho vápna centr Meziměstí, ale domácí hráč naštěstí zakončil jen slabě přímo k našemu brankáři. V 75. min. měl na hlavě vyrovnání Martin Šrefl, ale svou hlavičku nedokázal sklopit do branky. V 82. min. jsme se sice po rohovém kopu dostali zásluhou Pepy Kovaříčka k hlavičce, ale ta mezi tyče nemířila. V 84. min. naše naděje na dobrý výsledek uchoval Lukáš Kasper, když po prostrčení za obranu vychytal útočníka Meziměstí. Už v nastavení nalil Roman Mitana míč proti noze Danovi Sukovi, který z hranice vápna branku přestřelil. Poslední naději nám vzal hlavní rozhodčí, když před autovým vhazováním u pokutového území soupeře odpískal konec zápasu. V Meziměstí jsme tak padli 1:0.

Trenér k utkání:
Tomáš Krunčík: „-“

Zpět