Nabitý týden se mužům výsledkově příliš nevydařil, korunky na dobrou věc se získat podařilo

13.05.2024 21:52

Na druhý květnový svátek nastoupily naše týmy k předehrávkám svých zápasů. A-tým vycestoval do Náchoda, kde v prvním poločase statečně a se štěstím čelil domácím mladíkům. Ti se ale ve druhém poločase rozstříleli a radovali se z celkového vítězství 6:0. 

Na B-tým čekal domácí zápas proti lídrovi soutěže - týmu Solnice C. Ačkoli byli hosté herně lepší a posledních 30 minut hráli po vyloučení Zdendy Žišky přesilovku, gólové hody se v Javornici nekonaly. Zápas skončil těsným vítězstvím Solnice 1:2.

Ve sváteční den se hrál také finálový turnaj okresního poháru mladších přípravek. Náš tým pod vedením Štěpána Purma nakonec skončil na pěkném 4. místě, když ostatní soupeři byli nad jeho síly.

Fotbalová nálož pokračovala i o víkendu. V sobotu přijela na naše hřiště rezerva Rychnova, která porazila A-tým 2:4.  Úspěšně se ale během zápasu naplnila pokladnička s dobrovolnými příspěvky na avizované charitativní účely. Na Miloše a Filipa se vybralo celkem 8340,- Kč. Všem za jejich příspěvky děkujeme!!!

B-tým odehrál své utkání v sobotu po obědě v Kostelecké Lhotě. I díky 2 vyloučení na soupeřově straně zápas nakonec otočil a zvítězil 2:3.

Sobotní dopoledne čekal další miniturnaj na starší přípravku, která v Kostelci podlehla domácím Kostelci/Častolovicím 9:3, ale Přepychy poté kluci vyprovodili výsledkem 1:11. 

V podstatě souběžně se starší přípravkou se na javornickém hřišti odehrávalo klání mladších přípravek. Naši kluci porazili 8:1 Rychnov B, poté padli s Týništěm 2:4, ale na závěr těsně porazili tým Opočna/Dobrušky 2:1.

Středa patřila zápasu starších žáků, kteří nedali svoji kůži lacino a lídrovi soutěže z Českého Meziříčí kluci statečně vzdorovali. Na body to však tentokrát nestačilo, protože náš tým nakonec padl 0:2.

Zpět