Novinky před sezónou

17.07.2021 06:43
Hráčský kádr:

Sestavou A-týmu COVIDová pauza naštěstí moc nezamávala. Kádr zůstal v podstatě beze změn. Na další půlroční stáži u nás zůstává obránce Matěj Ehl (21let, FC Spartak Rychnov n. Kn.) a i do dalších sezón naše řady posílil zkušený fotbalový matador Michal Bárnet (37, FC Spartak Rychnov n. Kn.).

Změny v soutěži:

Přestože minulý ročník nebyl postupový ani sestupový, obsazení naší 1.B třídy se pro letošní rok celkem změnilo. Do vyšší soutěže přešel v rámci doplnění počtu týmů loňský „vítěz“ FC Nový HK. Naopak krajskou 1.B třídu nepřihlásily SK Přepychy. Vzhledem k tomu, že z oslovených týmů z rychnovského okresu nikdo zájem hrát vyšší soutěž neprojevil, doplnily soutěž týmy z hradecka SK Smiřice a TJ Sokol Stěžery.

Hřiště, trénink:

V probíhající přípravě mohou týmy dětí i mužů nově využívat skvělou tréninkovou pomůcku - variabilní flexibilní zeď PRO-SOFT složenou z 5 "hráčů" umístěných na dvou dvoukloubových tyčích a také dva koordinační tréninkové žebříky. Zároveň jsme doplnili lajny hřiště značkovacími – vymezovacími body Plifix v bílé barvě pro usnadnění  přesného lajnování. Obci Javornice děkujeme za poskytnutí finančních prostředků na nákup těchto pomůcek.

 

Zpět