Olešnice - Javornice B 1:0 (0:0)

14.09.2013 17:00

Střelci:
-

Sestava:
Jiří Mucha - Jiří Valtr, Zdeněk Matyáš (46‘ Ešpandr Lukáš), Josef Hanyk , Miroslav Kmec  - Martin Hůlka (57‘ Pavel Chlachula), Petr Jirsa, Dan Suk, Josef Kovaříček - Jaroslav Motl (76‘ Lukáš Pavel), Jan Podzemný

Komentář k utkání:
Utkání začalo na skoro neregulérním hřišti, kdy ve středu hřiště a v jednom pokutovém území byly velké kaluže vody. Hřiště tak připomínalo spíše hrací plochu pro vodní pólo než pro fotbal. Domácí jsou na podobné podmínky zřejmě zvyklí, protože v úvodních minutách měli více ze hry. Již v 5. min. chtěl domácí útočník přelobovat našeho brankáře, ale míč skončil na našem břevně. Poté se hra vyrovnala a začali jsme více útočit i my, ale střely Kovaříčka, Hanyka, Suka i Motla skončily buď vedle, nebo v náruči domácího brankáře. Ve 26. min. dal gól Dan Suk, ale rozhodčí odpískal faul na brankáře, který viděl jen on. Minutu poté byl ve vápně domácích sražen Petr Jirsa, ale píšťalka rozhodčího zůstala němá. Ve 35. min. vydoloval Dan Suk míč z velké kaluže u domácí branky, obešel brankáře, ale domácí pomezní odmával prapodivný ofsajd. Praporek pomezního nás zastavil v další podobné příležitosti ve 40. minutě.
Druhý poločas se hrál hlavně ve středu hřiště, kde zrovna voda nebyla. Ani domácí a ani naši hráči se blíže k soupeřově brance skoro nedostali. V 60 min. podnikli domácí jediný rychlý protiútok a po centru vstřelil domácí útočník hlavičkou jediný gól zápasu - 1:0. Sice jsme měli také šance zásluhou střel Josky Hanyka a Lukáše Pavla, ale ty dokázal gólman Olešnice vyrazit na roh. Z hor jsme kvůli tomu odjížděli promočení a bez bodu.

Zpět