Olešnice - Javornice B 1:2 (0:1)

27.05.2017 13:30

Střelci:
Martin Plíhal, Martin Paštika

Sestava:
Jaroslav Motl – Miroslav Kmec, Jiří Valtr, Lukáš Harbich, Lubomír Plesl /89'/ – Tomáš Plesl, Jiří Zářecký, Lukáš Pavel (65‘ Jaroslav Petr), Jakub Pavlovec – Martin Plíhal (80‘ Martin Kučera), Lukáš Ešpandr (55‘ Martin Paštika)

Komentář k utkání:
První poločas začal za velkého vedra z naší strany grandiózně, když hned v 1. min. dostal od Míry Kmece přihrávku Martin Plíhal, který obešel dva domácí obránce a sám před brankářem se nemýlil – 0:1. V 5. min. se Lukáš Ešpandr také objevil sám před domácím brankářem, ale vystřelil vedle. Domácí měli první gólovou šanci ve 12. minutě. To jejich hráč dostal míč do volného prostoru a pelášil sám na Jardu Motla, který ho však vychytal. Poté se na kvalitě hry odrazilo asi i velké teplo a až do závěru poločasu se hrál většinou nezáživný fotbal mezi vápny. Až ve 43. min. zahrozili znovu domácí, ale bravurním zákrokem nás opět podržel Jarda Motl.
Ani druhý poločas jsme nezačali špatně, ale naše útočné snažení utnula 50. min., kdy olešnický útočník ze strany prostřelil Jardu Motla – 1:1. Oživení přinesl do hry až střídající Martin Paštika, který se v 60. min. po chybě obránce ocitl sám před brankářem a vrátil nám vedení – 1:2. Domácí se snažili vyrovnat, ale ani naše útoky nebyly marné. Závěr zápasu v Olešnici byl skoro jako obvykle vyhrocený i kvůli několika nepotrestaným tvrdým zákrokům z obou stran. V 88. min. byl zezadu podkopnut Luboš Plesl. Domácímu hráči se rozhodnutí ani reakce našeho hráče nelíbila a Luboše chytil pod krkem. Ten si nenechal nic líbit a pěkným chvatem poslal olešnického hráče na zem. Rozhodčí ale překvapivě vyloučil jen našeho hráče a domácímu udělil pouze žlutou kartu. Zápas naštěstí krátce poté skončil a z Olešnice jsme si tak odvezli 3 body.

Zpět