Olešnice - Javornice B 3:0 (2:0)

24.09.2016 16:30

Střelci:
-

Sestava:
Lukáš Ešpandr – Miroslav Kmec, Jiří Valtr, Tomáš Plesl, Jiří Zářecký – Lukáš Pavel, Martin Hůlka, Kamil Široká (60‘ Jaroslav Petr), Jaroslav Nosek – Jakub Pavlovec (46‘ Pavel Chlachula), Martin Paštika

Komentář k utkání:
Do Olešnice jsme přijeli jako soubor písní a tanců. Byli jsme bez brankáře, a proto v bráně zaskakoval Lukáš Ešpandr. Začátek utkání odpovídal naší taktice nepustit domácí ke střele na naši branku. Míč jsme měli stále na noze a první nebezpečnou střelu vyslal na domácí branku v 10. min. Kuba Pavlovec. Brankář ji však vyrazil. Taktické pokyny vzaly brzy bohužel za své. Ve 24. min. vystihl domácí hráč přihrávku Míry Kmece přes celé hřiště a svou střelou orazítkoval tyč naší branky. Od tyče se ale míč odrazil k dalšímu hráči domácích, který se sám před naším zaskakujícím brankářem nemýlil – 1:0. Ve 26. min. mohl vyrovnat Tomáš Plesl, který se dostal k brance soupeře, ale střílel bohužel vedle. Druhý gól vstřelili domácí po půlhodině hry po další hrubce v obraně. Pro kličky Jirky Valtra neměli domácí pochopení. Útočící hráč ho obral o míč a po samostatném úniku to bylo 2:0. Před koncem poločasu mohl výsledek zkorigovat Martin Hůlka. Hlavou ale poslal míč nad branku.
Druhý poločas začal naším náporem, ale gólově jsme se nemohli prosadit, když v největší šanci hlavičkoval jen do brankáře střídající Jarda Petr. V 69. min. završil sérii hrubých chyb obrany Jirka Zářecký, který namazal domácímu hráči. Ten se nerozpakoval a z 35 metrů nachytal Lukáše Ešpandra, který byl daleko od své branky – 3:0. O body z Olešnice jsme se tak připravili vlastními zbytečnými chybami. Před soubojem s rychnovskou Labutí je každopádně co zlepšovat.

Zpět