Olešnice - Javornice B 3:1 (1:1)

30.08.2014 17:00

Střelci:
Pavel Severýn

Sestava:
Jiří Mucha - Miroslav Kmec, Jiří Valtr (66‘ Martin Kučera), Marek Ešpandr, Zdeněk Matyáš - Lukáš Ešpandr, Jiří Tobiška (46‘ Jiří Zářecký), Lukáš Pavel (60‘ Martin Paštika), Jaroslav Janeček - Josef Petr, Pavel Severýn

Komentář k utkání:
Úvodní trable se sestavou, která kvůli několika absencím a souběžně hranému utkání A-týmu doznala mnoha změn, se nakonec podařilo zdárně vyřešit. První poločas začal hned po výkopu naší šancí, když Pepa Petr běžel sám na domácího brankáře, ale míč poslal jen vedle. V 6. min. vystřelil pouze do brankáře Jarda Janeček. Poté se hra vyrovnala, ale navrch jsme měli stále my. V 25. min. se ke střele na malém vápně dostal Lukáš Ešpandr, ale trefil opět brankáře. Ve 30. min. střílel Pepa Petr tentokrát do tyče domácí branky. Domácí se s postupujícím časem více osmělovali a dostávali se častěji k naší brance. Ve 43. min. přepadl v našem pokutovém území domácí útočník přes nohu Marka Ešpandra. Po hvizdu hlavního rozhodčího se kopala penalta, která byla proměněna - 1:0. Naši útočníci to však nevzdali a ve 45. min. stejně fauloval domácí obránce Jirku Tobišku. Ani exekutor penalty na naší straně - Pavel Severýn - se nemýlil - 1:1.
Prudký déšť, který se spustil již ke konci prvního poločasu, místní trávník opět značně rozmáčel. I druhý poločas začal velkou šancí Pepy Petra, který poslal po svém úniku míč znovu vedle olešnické branky. Poté jsme vyklidili střed hřiště a po nucených střídáních přebrali otěže utkání definitivně domácí. V 67. min. rozezvučeli jen břevno naší branky. V 75. min. se Olešnice už vedení 2:1 ujala. Přímý volný kop podél naší zdi zastavila až síť v brance, kterou hájil tradičně Jirka Mucha. Tečku za utkáním udělali domácí v 89. min., když do naší branky zapadla nepovedená střela domácího útočníka - 3:1. I přes porážku patří všem hráčům velký dík za to, že se na zápas nevykašlali a přišli hrát třeba i po celodenním turnaji nebo cyklistických závodech.

Zpět