Opočno B - Javornice B 1:0 (1:0)

30.08.2015 14:30

Střelci:
-

Sestava:
Jiří Mucha - Miroslav Kmec, Jiří Valtr, Tomáš Plesl (70‘ Marek Ešpandr), Zdeněk Matyáš (46‘ Jakub Hovorka) - Jiří Zářecký, Lukáš Pavel (55‘ Jaroslav Janeček), Kamil Široký, Lukáš Harbich - Martin Paštika (46‘ Josef Petr), Martin Plíhal (75‘ Jaroslav Dlask)

Komentář k utkání:
Za velkého vedra vstoupili do zápasu lépe domácí. V 10. min. přišel první velký závar před naší brankou, který vyřešil Jirka Mucha vykopnutím míče nohou. Poté se hra částečně vyrovnala. První velkou javornickou šanci si připsal Martin Paštika, který se dostal k vyražené střele, ale v pozici sám před brankářem mířil vedle branky. Ve 23. a 24. min. přišly střely Lukáše Pavla a Kamila Širokého, s kterými si gólman Opočna poradil. Ve 40. min. se domácí po rychlém protiútoku ujali vedení. Střílený přízemní centr usměrnil do branky na zadní tyč nabíhající opočenský hráč -1:0.
Hned v úvodu druhého poločasu měl gól na noze Lukáš Pavel, který se objevil sám před brankářem, ale placírkou střílel vedle. Ve 48. min. střílel jen do brankáře střídající Kuba Hovorka. V 66. min. udržel naše naděje na bodový zisk dobrým zákrokem Jirka Mucha. Ve zbylé části utkání už tempo hry poněkud uvadlo a Opočno si bez větších komplikací pohlídalo těsnou výhru 1:0.

Zpět