Předměřice - Javornice A 2:2 (1:0), pen. 4:2

18.09.2021 10:15

Střelci:
Josef Kovaříček, Tomáš Krunčík

Sestava:
Stanislav Hynek – Jakub Hovorka, Michal Bárnet, Matěj Ehl, Pavel Kasper – Jakub Kráčmer (76‘ Lukáš Kasper), Jan Kráčmer, Jakub Nosek, Josef Kovaříček – Miroslav Vidlička (66‘ Tomáš Krunčík), Adam Krejčí

Komentář k utkání:
V úvodu zápasu byli o něco aktivnější domácí, ale jejich útočné snahy jsme dokázali eliminovat. Ve 4. min. jsme rychlou kombinací překonali obranu domácích, jenže centrovaný míč Kuby Kráčmera odvrátila obrana na roh. Po něm se k hlavičce dostal Pepa Kovaříček, ale koníček hlavičkou mířil vedle branky. Na druhé straně nás Předměřice zatlačily po další standardní situaci, kterou jsme však také dokázali odvrátit. Ve 12. min. Michal Bárnet netrefil míč čistě a domácí hráč dokázal z úhlu vystřelit pod padajícím Standou Hynkem jen do boční sítě. Ve 14. min. se Adamovi Krejčímu rozestoupila obrana, ale ránou z 23 metrů branku netrefil. V další minutě centroval před branku šikovně Kuba Hovorka. Na jeho nabídku bohužel nikdo nedosáhl. Ve 21. min. jsme domácí obranu vykombinovali po pravé straně. Zakončení Adama Krejčího usměrnil Pepa Kovaříček sice do branky, jenže si bohužel nepohlídal ofsajdovou linii. Ve 25. min. Michal Bárnet vypíchl míč útočícímu hráči jen k dalšímu domácímu hráči, kterého o šanci šikovným zákrokem připravil Kuba Hovorka. Ve 26. min. Adam Krejčí dostal míč za obranu, obešel kličkou brankáře, který však do střely vložil ještě své ruce a dorážku Pepy Kovaříčka do odkryté branky vytěsnil obránce na roh. Na druhé straně hřiště znovu zahrozily Předměřice, které v postupu k brance zastavili Michal Bárnet s Kubou Hovorkou. Ve 27. min. Míra Vidlička krásně srazil míč Adamovi Krejčímu, který potáhl míč k brance, ale místo zakončení hledal nepřesným centrem Pepu Kovaříčka. Ve 35. min. si Kuba Kráčmer sbíhal za obranu, ale u míče byl první brankář Předměřic. Totéž se chvíli poté odehrálo i na druhé straně hřiště. Ve 40. min. jsme u vápna soupeře ztratili míč a po dlouhém míči za obranu šel domácí útočník sám na Standu Hynka. Toho obešel a do prázdné branky zavěsil – 1:0. Odpovědět jsme mohli záhy, když si Kuba Nosek navedl míč na střelu levačkou a jen těsně minul levou tyč. Ve 42. min. jsme opět domácím odevzdali míč u našeho vápna, ale tečovaná střela do branky naštěstí nemířila.
Druhý poločas začal opatrně z obou stran, ale po naší chybě ve 48. min. měli domácí gólovou šanci, kterou Standa Hynek vyrazil na roh. V 50. min. jsme už bohužel inkasovali na 2:0, když Standa Hynek podběhl centr a nepokrytý hráč soupeře hlavou zavěsil. V 53. min. nabíjel Kuba Nosek do vápna Kubovi Kráčmerovi, jenže domácí si přihrávku pohlídali. V 56. min. jsme dokázali po rohovém kopu na přední tyč snížit na 2:1, když míč do branky pohotově dorazil Pepa Kovaříček. V 60. min. domácí rychle přenesli hru na pravou stranu, kde svým skluzem zastavil útok Kuba Hovorka. V další minutě šel ze strany sám na brankáře Pepa Kovaříček, jenže jen vyprášil gólmanovi rukavice. V 63. min. se přes naši obranu prokličkoval útočník Předměřic, který pálil nad branku. V 73. min. přešel Adam Krejčí přes obranu soupeře, ale jeho střílená přihrávka nenašla cíl ani spoluhráče. V 79. min. brankář Předměřic centr Adama jen ztlummil, ale Pepa Kovaříček balón bohužel přeběhl a  Tomáš Krunčík naopak nedoběhl. V 82. min. se do voleje na vápně snažil opřít Kuba Hovorka, jenže míč netrefil čistě. V 84. min. jsme domácím nabídli brejk, s kterým naštěstí naložili prachbídně. V 86. min. si centrovaný míč na vápně zpracoval na prsa Pepa Kovaříček, který poté pohotově vypálil pár decimetrů vedle. V 89. min. se nám podařilo vyrovnat, když hlavičku Pepy Kovaříčka do branky hlavou dotlačil Tomáš Krunčík2:2. V 90. min. zastavil Pavel Kasper volejbalovou vložkou útok soupeře. Na druhé straně se v úniku objevil ještě Adam Krejčí, ale zakončení mu bránící hráč dokázal zblokovat. Další zápas jsme tak dotáhli po vyrovnání v záměru do penalt. Domácí hráč ani Tomáš Krunčík v první sérii nezaváhali. Ve druhé sérii domácí bezpečně proměnili, ale Kubu Noska bohužel brankáře Předměřic vychytal. Třetí série patřila opět střelcům – u nás Pepovi Kovaříčkovi. Ve čtvrté sérii míč bohužel přeskočil ruku Standy Hynka. A protože Honza Kráčmer ztroskotal na brankáři soupeře, z bonusového bodu se radovali v předstihu opět domácí.

Trenér k utkání:
Tomáš Krunčík: "Už před zápasem bylo na domácích vidět, že jsou ve velmi dobrém rozpoložení. Přesto se nám poločas celkem podařil, ale opět jsme nedali šance a pak přišla fatální ztráta a vedení domácích. Plány na druhý poločas vzaly za své po 5 min. a tak nám nezbylo nic jiného, než se kousnout. Se štěstím jsme uhráli remízu, penalty jsme už letos potřetí ale pos..(pokazili)."

Zpět