Předpřípravka stříbrná na finálovém turnaji!!!

13.06.2023 22:53

V neděli se na finálovém turnaji ve Vamberku představil tým naší předpřípravky. V základní skupině nepoznali naši kluci hořkost porážky a po výhrách 6:2 nad Albrechticemi bílá, 10:0 nad Častolovicemi a 4:2 nad Černíkovicemi červená postoupili přesvědčivě do bojů o medaile. Ve skupině o 1.-4. místo jsme nejprve remizovali 1:1 s Albrechticemi modrá, následovala porážka 2:8 s Dobruškou/Opočnem (vítězem celého turnaje) a po vítězství 6:0 nad Vamberkem měli jistou medaili. O tom, že budou kluci nakonec stříbrní, rozhodl až penaltový rozstřel proti Albrechticím. Ten naši borci zvládli a získali tak pohár za celkové druhé místo a stříbrné medaile! Patrikovi, Martinovi, Rosťovi, Fandovi, Davidovi, Teodorovi, na dálku fandícímu Tobíkovi a trenérům Štěpánovi a Mírovi GRATULUJEME!!!!

Telegraficky se ještě vrátíme k víkendovým výsledkům ostatních našich týmů. B-tým sice ještě v prvním poločase otočil nepříznivý výsledek v zápase se Slatinou, ale totéž předvedl soupeř ve druhém poločase a zvítězil 2:3.

Mladší žáky čekal v neděli po obědě turnaj v Rokytnici, kde porazili 1:0 Kostelec/Častolovice B, ale s dalšími soupeři o gól prohráli - s Rokytnici 1:2 a s Borohrádkem 0:1. Základní část tak zakončili na 4. místě a v neděli 18.6. je čeká finálový turnaj ve Vamberku.

Zpět