Příprava na jarní část sezóny pokračuje

14.02.2024 21:57

Tréninkový zápřah a příprava na jarní část sezóny jsou v plném proudu. 

Mladší přípravka si první únorový víkend zpestřila turnajem v Náchodě, kde na kluky čekalo i jedno mezinárodní utkání. Tým na turnaj kvůli omluvenkám z různých důvodů neodjel v plné síle a z náchodské haly, kde se kluci střetli s polským KS Orzel Zabkowice Slaskie, FK Přelouč, FK Náchod U9, FK Náchod U8, TJ Sokol Černíkovice, Spartak Police nad Metují a SK Třebechovice pod Orebem si odvezli celkově 6. místo. 

Starší přípravka měla víkend 10. a 11.2. ještě nabitější. V sobotu kluci odehráli další z turnajů zimní halové ligy, kde si přisali 2 vítězství a jednu těsnou porážku. V neděli pak vyrazili také do Náchoda a stejně jako před týdnem mladší přípravka si z kvalitně obsazeného turnaje (FK Náchod U10, MFK Trutnov, OFS Trutnov, Sokol Třebeš, Sokol Malšova Lhota a Spartak Police nad Metují) kluci odvezli 6. místo. Podporu v hledišti a i v zázemí ve formě "profi" cateringu jsme měli ale nejlepší!!!

A-tým se v neděli 11.2. představil na rychnovské umělce proti Lukavici. Bylo znát, že jde o první přípravné utkání, ale dokázali jsme vzadu udržet nulu a v útoku jsme naopak 4x skórovali.

Zpět