Rychnov B - Javornice B 3:1 (1:0)

23.10.2016 12:30

Střelci:
Jakub Pavlovec

Sestava:
Lukáš Ešpandr – Miroslav Kmec, Tomáš Ples, Jiří Valtr, Jiří Zářecký – Martin Hůlka, Kamil Široký, Jaroslav Petr (84‘ Martin Kučera), Jakub Pavlovec – Marek Ešpandr (57‘ Jaroslav Dlask), Martin Paštika

Komentář k utkání:
První poločas na umělé trávě začal náporem domácích, ale dostávali se jen k našemu velkému vápnu. První střelu na branku však v 7. min. vyslal náš Kamil Široký, který mířil bohužel vedle. V 15. min. se již do šance dostali domácí, ale křížnou střelu vyslali také vedle naší branky. Dále měli domácí více ze hry, ale naše obrana jejich útoky dobře odvracela. Domácí proto začali více střílet z dálky a ve 28. min. se kvůli tomu otřáslo i naše břevno. Ve 32. min. se domácí poprvé dostali průnikem do našeho pokutového území. Jirka Valtr byl na útočícího hráče krátký a zbytečně ho fauloval. Nařízený pokutový kop využil domácí brankář – 1:0. Ve 35. min. udělal chybu Jirka Valtr, který přihrál přímo domácímu hráči. Ten byl sám před naším brankářem, ale Lukáš Ešpandr jej vychytal. Ve 38. min. se k přímému kopu postavil Kamil Široký, ale gólman domácích si s jeho slabou střelou poradil.
Druhý poločas začal opět náporem Rychnova. Již ve 47. min. pronikl hráč soupeře do našeho vápna a zblízka vsítil druhý gól – 2:0. Další branka v naší síti uvízla bohužel v 55. min., kdy centrovaný míč donesl do naší branky na své hrudi nehlídaný hráč domácích – 3:0. Poté jsme začali útočit i my a v 62. min. Kuba Pavlovec střelou z velkého vápna překonal domácího brankáře – 1:3. V 70. min. byli v další velké šanci domácí. Náš brankář byl již překonán, ale na brankové čáře ho zastoupil Míra Kmec, který i s pomocí břevna míč vykopl. V 77. min. střílel na branku domácích Kuba Pavlovec, ale gólman soupeře se tentokrát vyznamenal. Pět minut před koncem zápasu zazvonila ještě tyč za naším brankářem, ale výsledek zápasu se již nezměnil a první celek soutěže si i nadále udržel svoji neporazitelnost. 

Zpět