Třebeš B - Javornice A 5:0 (4:0)

15.08.2021 17:00

Střelci:
-

Sestava:
Stanislav Hynek – Daniel Suk, Michal Bárnet, Pavel Kasper, Jakub Hovorka – Miroslav Vidlička (72‘ Tomáš Krunčík), Jakub Kráčmer (82‘ Tomáš Plesl), Jakub Nosek, Martin Plíhal (20‘ Lukáš Kasper) – Adam Krejčí (82‘ Lukáš Harbich), Josef Kovaříček

Komentář k utkání:
Na začátku zápasu nás ve 3. min. domácí nenechali rozehrát a centr do vápna zblokoval na roh Pavel Kasper. Roh jsme ubránili a náš brejk zastavila Třebeš nenápadným faulem na polovině hřiště. V 8. min. se k centrovanému míči z pravé strany dostal domácí hráč, ale Standa Hynek jeho hlavičku zkrotil. Po výkopu se při přiťuknutí Pepy Kovaříčka objevil za obranou Adam Krejčí, který z úhlu neprostřelil brankáře Třebše. V 9. min. chtěl hru zrychlit Míra Vidlička, jenže míč na Adama Krejčího byl příliš dlouhý. V 10. min. nás domácí přehráli na pravé straně. Po přihrávce před branku zakončoval domácí hráč zblízka pouze do Standy Hynka, ale míč se od Kuby Hovorky odrazil bohužel do naší sítě – 1:0. Ve 13. min. se domácí útočník dostal za naši obranu, ale kličkou neobešel Michala Bárneta. V 18. min. hlavičkoval po rohu Kuba Kráčmer jen do hráče soupeře. Po dalším rohu přišel protiútok soupeře, který jsme však dokázali ubránit. Ve 22. min. jsme průnik soupeře zastavili jen za cenu faulu 20 m od branky. Domácí hráč z přímého kopu branku o pár decimetrů netrefil. Ve 25. min. si domácí hráč znovu zaběhl za naši obranu. Jeho přihrávka ale před brankou nikoho nenašla. V další minutě hledal Kuba Kráčmer za obranou Adama Krejčího, který si bohužel míč spatně zpracoval. Ve 29. min. zahrávali domácí standardní situaci z hranice pokutového území a střela přes zeď skončila v naší brance – 2:0.  Ve 36. min. po průniku a zakončení domácího záložníka zazněla píšťalka hlavního sudího, který odpískal prazvláštní penaltu. Tu domácí proměnili – 3:0. Ve 42. min. Dan Suk nedokázal odklidit míč od lajny a po tečovaném centru se natahoval hráč soupeře. Ve 44. min. si na standardní situaci z poloviny hřiště naskočil Kuba Kráčmer, ale branku netrefil. V závěru prvního poločasu pak ještě naší obraně utekl záložník soupeře a po jeho úniku šli domácí do kabin za stavu 4:0.
V úvodu druhého poločasu Adam Krejčí rychlým autem překvapil Třebeš, ale Kuba Kráčmer míč nezasáhl. Na druhé straně přišel brejk soupeře a Standa Hynek skluzem pod nohy protihráče míč získal. V 52. min. jsme zaspali při rychlé rozehrávce soupeře, ale přihrávku před branku nabíhající hráče dobře netrefil. V 56. min. Pavel Kasper neprostřelil klubko hráčů před sebou a po následném brejku jsme mohli být rádi, že se v naší síti netřepetal další gól. V 62. min. se do pokutového území Třebše protloukal Adam Krejčí, který vytěžil jen roh. Po sehraném signálu se k hlavičce na zadní tyči dostal Adam Krejčí, ale hlavičkoval bohužel vedle. V 66. min. přihráli domácí na vápno Adamovi Krejčímu, jenž pálil potom jen do brankáře. V 73. min. jsme nechali soupeře zakončit střelou ze střední vzdálenosti a na druhé straně pak po přihrávce od Pavla Kaspera zbrkle střílel Adam Krejčí. V 77. min. jsme nedokázali rozehrát ze své poloviny a Třebši jsme tím nabídli další šanci. Přízemní střela svůj cíl naštěstí nenašla. V 79. min. připravil po nákopu Adam Krejčí s Tomášem Krunčíkem míč pro Pepu Kovaříčka, který v plném běhu branku přestřelil. V 86. min. prošel hráč soupeře přes několik našich obránců a přihrávka před branku nešla neproměnit – 5:0. V 88. min. se domácí dostali do další gólovky, která zůstala neproměněná. I tak jsme si z Hradce odvezli „bůra“.

Trenér k utkání:
Tomáš Krunčík: „Domácí nás předčili ve všech směrech a naprosto zaslouženě zvítězili.“

Zpět