Union Rokytnice - Javornice B 2:3 (1:3)

18.08.2012 17:00

Střelci:
Miroslav Filip 2, Michal Plašil

Sestava:
Jaroslav Motl – Miroslav Kmec, Zdeněk Matyáš, Pavel Chlachula, Marek Ešpandr (57‘ Martin Kučera) – Michal Plašil, Libor Filip, Tomáš Plašil – Miroslav Filip, Tomáš Ehl, Pavel Severýn (82‘ Jan Nosál)

Komentář k utkání:
Na hřiště v Mladkově jsme vyběhli za velkého tepla, ale také s velkým elánem. Hned od výkopu jsme zatlačili domácí k jejich brance. Ve 4. min. kopal přímý kop Pavel Severýn, domácí brankář jen vyrazil míč přímo k Mirkovi Filipovi a ten střelou pod břevno dal první gól zápasu – 0:1. V 6. min. to bylo již 2:0, kdy pěknou střelou z hranice velkého vápna přidal svůj druhý gól Míra Filip. Hned po rozehrání domácích se k míči dostal opět Míra Filip, který svou přihrávkou do malého vápna našel volného Michala Plašila a ten domácímu brankáři nedal šanci - 3:0. Poté se však hra začínala vyrovnávat a hrálo se hlavně ve středu hřiště. Domácí se po úvodní studené sprše obávali debaklu, ale naše další gólové šance (Míry Filipa, Pavla Severýna a dalších) končily většinou vedle brány Unionu. Ve 35. min. se domácím podařil rychlý útok zakončený střelou hlavou do prázdné brány - 3:1. Místo navýšení skóre v náš prospěch se domácí najednou dostali zpátky do zápasu. Do poločasové přestávky se však už žádná další gólová střela neobjevila ani na jedné straně.
Druhý poločas začal náporem domácích. Ti měli více ze hry a na našich hráčích byly znát začínající obavy o výsledek. Tyto problémy se ještě znásobily po 5 minutách hry. To Jarda Motl vyběhl před velké vápno, kde chtěl odkopnout míč. Nevydařený odkop se dostal k protihráči, který pak jen uklidil míč do prázdné branky – 3:2. Po obdržené brance začali naši hráči bránit výsledek a domácí dobývali naši branku. Na místě už byl ale vždy náš brankář Jarda Motl. Gólové šance přicházely také na naší straně. V roli největšího „paliče šancí“ působil stejně jako v prvním poločase Míra Filip. V těch největších mířil vedle branky. Jednou brankáře Unionu už překonal a ten podle všeho vytahoval míč až zpoza brankové čáry, ale rozhodčímu tento okamžik unikl. Po jistém váhání domácí brankář branku nepřiznal ani po přímém dotazu. V hektickém závěru jsme si ale vítězství dokázali pohlídat a na konto si připsali první výhru. Ta mohla být mnohem vyšší, ale snad si střelecké štěstí schováme do dalších zápasů.
 

Zpět