Víkendové turnaje starší přípravce nesedly, A-tým přípravné zápasy zvládl

20.03.2024 21:04

Minulou víkend čekal na starší přípravku finálový turnaj zimní halové ligy, který se odehrál na černíkovické umělce. Přestože náš tým vstupoval do turnaje jako aspirant na jednu z medailí, skončil po několika nevydařených zápasech na konečném 7. místě. 

Reputaci si naši kluci mohli napravit na stejném místě o týden později, v neděli 17.3., kdy zavítali na turnaj pořádáný domácím klubem. Ani tentokrát se týmu doplněnému i kluky z mladší přípravky na černíkovické umělce nevedlo podle představ a na turnaji naše družstvo obsadilo celkové 6. místo. 

A-tým si přípravu zpestřil přípravnými zápasy. V sobotu 9.3. dopoledne se na UMT v Dobrušce střetl s rezervou Solnice. Zápas se nevyvíjel úplně podle představ trenéra, ale nakonec jsme utkání otočili a dovedli do vítězného konce 4:3. 

Poslední přípravný zápas čekal na A-tým v neděli 17.3. na UMT v Novém Městě nad Metují, kde proti nám nastoupilo mužstvo Deštné. O rázu utkání se rozhodlo už v prvním poločase, což bylo základem celkové výhry 6:1. Následující víkend čeká na náš tým ostrý start do jarní části, kdy zavítají na hřiště Černilova - prvního celku 1.B třídy sk. B. 

Zpět