Voděrady B - Javornice B 0:2 (0:2)

17.08.2014 10:00

Střelci:
Jiří Zářecký, Adam Krejčí

Sestava:
Jiří Mucha - Zdeněk Matyáš (48‘ Daniel Suk), Jiří Valtr, Martin Hůlka, Lukáš Ešpandr (57‘ Marek Ešpandr) - Kamil Široký, Jiří Zářecký, Miroslav Kmec (84‘ Martin Kučera), Matěj Čižinský - Josef Petr (75‘ Martin Paštika), Adam Krejčí

Komentář k utkání:
Do nového ročníku OP IV. třídy vstoupili lépe domácí, když zavřeli naše mužstvo na vlastní polovině a hned v 5. min. rozezněli břevno naší branky. Hra se poté začala vyrovnávat a v 10. min. se do prvního ze svých úniků dostal Adam Krejčí. Branku však netrefil a neprosadil se ani ve své další šanci po zakončení hlavou. Ani domácí neproměnili svůj únik, který také zakončili střelou vedle branky Jirky Muchy. Ve 23. min. zahodil další naši šanci Adam Krejčí, když trefil jen brankáře. Po půlhodině hry jsme se už z první branky po letní přestávce radovali. Jirka Zářecký napřáhl z 25 metrů a míč nakonec zapadl do pravé šibenice - 0:1. Zvýšit mohl hned o 2 minuty později Matěj Čižinský, ale ten zamířil nad branku. Ve 40. min. byl v pokutovém území faulován Adam Krejčí a nařízenou penaltu sám proměnil - 0:2.
Druhý poločas začal náporem domácích, kteří po nebezpečné hlavičce opět rozezvučeli jen brankovou konstrukci - tentokrát tyč. Ztrestat je za to mohl okamžitě Dan Suk, který utekl soupeři přes celé hřiště, ale vystřelil vedle. Voděrady se snažily s výsledkem něco udělat. Otevřená obrana soupeře hrála ve prospěch našich rychlých protiútoků a samostatných úniků. Dan Suk, Matěj Čižinský, Adam Krejčí ani Martin Paštika další branku přidat nedokázali, ale i tak jsme mohli po vítězství 0:2 odjíždět k nedělnímu obědu spokojeni.

Zpět