Voděrady - Javornice B 3:1 (2:0)

05.05.2012 17:00

Střelci:
Radek Dvorský

Sestava:
Jaroslav Motl – Pavel Chlachula, Jiří Valtr, Lubomír Šípek, Karel Štěpánek (70‘ Miroslav Kmec) – Martin Kučera, Petr Jirsa, Radek Dvorský, Jan Nosál (70‘ Jiří Tobiška) – Tomáš Plašil, Tomáš Ehl

Komentář k utkání:
První poločas začal v ospalém tempu. Domácí, ani naši hráči, moc neběhali, ztráceli míče a hráli jen mezi šestnáctkami. První vzrušení proběhlo až v 15. min., kdy za faul zezadu dostal žlutou kartu Tomáš Plašil. V 18. min. si přímý kop Pavla Chlachuly srazil domácí brankář za svá záda, ale z brankové čáry míč vykopnul obránce. V 19. min. vystrašil gólmana Voděrad Tomáš Ehl, ale jeho střela šla těsně vedle. Poté hra upadla opět do uspávajícího tempa. Přestože domácí měli více ze hry, k naší brance se díky vlastním chybám příliš často nedostávali. Ve 35. min. vystřelil domácí hráč z 20 m na naši branku, Jarda Motl si křikl „pusť“, ale k překvapení všech hráčů tuto střelu taky sám propustil mezi rukama do naší sítě – 1:0. Snadno získané vedení vlilo krev do žil domácích hráčů, kteří mnohem častěji ohrožovali naši branku. Jarda Motl však další chybu neudělal a střely domácích pochytal. Naše snahy o útočení byly tragické, protože jsme se nezmohli vůbec na nic. Ve 44. min. odcentroval domácí hráč z pravé strany, míč přeletěl všechny hráče v malém vápně a zapomenutý hráč Voděrad vsítil hlavou do naší prázdné branky druhý gól – 2:0.
Druhý poločas začal za hřmění blesků, které hru provázelo po celý zbytek zápasu. Naše hra se uklidnila a začali jsme více útočit. V 50. min. našel výkop našeho brankáře Tomáše Ehla. Tomáš svou přihrávkou do velkého vápna našel Radka Dvorského, který střelou podél brankáře snížil na 2:1. I naše hráče vstřelená branka povzbudila. Útoky i střely, podporované silným větrem, se střídaly na každé straně, ale většinou šly mimo branku. V 65. min. se dostal domácí útočník do našeho pokutového území, kde mu míč vypíchl Petr Jirsa, ale k překvapení všech odpískal rozhodčí pokutový kop. Ten Voděrady proměnily - 3:1. Poté hra opět upadla do zaběhlého stereotypu bez nápadu a náboje. Zápas se tak dohrál bez větších šancí mezi vápny a domácí si mohli v klidu pohlídat vítězství 3:1.
 

Zpět