Zimní příprava se rozjela

29.01.2024 21:13

Poslední lednový víkend odstartovala ostrá zimní příprava mužů. Tréninkový plán zahrnuje 3 trénikové jednotky týdně - v úterý půjde většinou o objevování "krás" javornických kopců a zákoutí, ve čtvrtek budeme využívat rychnovskou umělku a v sobotu půjde opět o přípravu v domácích luzích a hájích. Během zimní přípravy nás čeká trojice přípravných zápasů (Lukavice - 11.2. v 10:00 UT Rychnov, Solnice B - čas a místo bude upřesněno, Deštné - 16.3. UT Nové Město n. Met.). Ani letos nevynecháme soustředění v Rokytnici v OH, kde již tradičně nabíráme fyzičku přes prodloužený víkend (15.-18.2.). Celá příprava je načasována na začátek jarní části soutěže, která pro nás začíná 23.3.2023 zápasem proti Černilovu.

V plném zápřahu jsou také naše mládežnické týmy. Starší přípravka si zpestřila jeden z lednových víkendů přátelským miniturnajem v Rokytnici proti místnímu týmu a Sopotnici. Kluci proti sobě odehráli vždy dvouzápas a javornickým barvám se turnaj povedl nejlépe, když porazili Sopotnici 3:1 a 2:1, s Rokytnicí si poradili jednou 5:0 a podruhé s ní těsně padli 2:3.

Mladší přípravku čeká zajímavé porovnání 4.2., kdy vyráží na silně obsazený turnaj do Náchoda. Na stejné místo pak o týden později zamíří i starší přípravka.

Zpět